Fudbal

Savićević: Rumunija favorit, remi bi nas zadovoljio…

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević bio bi zadovoljan i bodom na gostovanju Rumuniji, na startu Lige nacija.

“Hrabri sokoli” će nastupiti bez prve zvijezde i najboljeg strijelca Stevana Jovetića, a duel pred praznim tribinama u Ploeštiju propustiće Adam Marušić, Marko Vešović, Luka Đorđević…

“Nadam se pozitivnom ishodu, iako nam je 5-6 igrača povrijeđeno. Jovetić neće igrati, čak nije s nama. To je veliki hendikep za naš nacionalni tim i neki mlađi reprezentativci će dobiti priliku da igraju. Rumunija je favorit u ovom meču, ali samo zbog prethodno navedenog razloga. Bili bismo srećni i remijem”, rekao je Savićević po dolasku u Rumuniju, prenosi rumusnki “Digisport”.

Crnogorska selekcija večeras će odraditi posljednji trening pred sjutrašnji okršaj koji je zakazan za 20.45 časova.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ehti
Gost
ehti

Odličan si fudbaler bio, najbolji… Ali nisi za tu stolicu i to mjesto. Samo tonemo godinama pod tvojom palicom, nažalost… I klubovi i reprezentacija.

roko.sifredi
Gost
roko.sifredi

Dejo legendo!

Mišur
Gost
Mišur

Bijo sam Srbin dok nisam shvatio koliko Milogorci ustvari ne vole ovu repreyentaciju. Sad cu da navijam protiv Srbije ya njih. Ajmo hrabri sokoli! U inat ovim montenegrinima sto komentarisu ovuda. Dejo Genjije!

Branko
Gost
Branko

Bijo pa si shvatijo, bra’o ti ga.

ehti
Gost
ehti

Tuga i jad od tebe…

MegaBot
Gost
MegaBot

Iskreno, zao mi je selektora i ovih momaka, ali mislim da ce u Rumuniji da izgube. Ne zato sto su losi, nego su jednostavno van forme. Kad uzmemo i ove sto igraju, i sto ce bit u startnih 11, njih cak 8 nije standardno u svojim klubovima.

Pjer
Gost
Pjer

Ite kako.Dejo oli nam reci zasto se ne zove Damjanovic obraza ti.

Tihi
Gost
Tihi

Itekako..nepismeni.

Pjer
Gost
Pjer

Bravo profo

marius
Gost
marius

Uffffff ! E svi znamo kako ce ispas na kraj utakmice .

Mijo
Gost
Mijo

Kako koje takmicenje pocne nametnemo sami sebi da smo autsajderi.i tako iz godine u godinu..a godine prolaze

Katunska
Gost
Katunska

Bravo genije, remi bi nas zadovoljio a ako izgubite, to i ja umijem a fudbal slabo igram, al da izgubim umijem bez problema…

Send this to a friend