Fudbal

Šćekić: Sanjam svaku noć Mundijal sa Crnom Gorom

Aleksandar Šćekić, crnogorski fudbalski reprezentativac vjeruje da možemo izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo koje će se igrati u Rusiji.

Šćekić je imao problema zbog povrede stopala, ali se oporavio i igrao je za Genčlebirigli 90 minuta na gostovanju Gostepu.

“Ovo mi je bila prva utakmica posle pauze koja je nastala zbog povrede stopala i zbog čega me nije bilo u timu reprezentacije protiv Kazahstana i Rumuna.” – kaže Šćekić za “Sportklub” i okreće se duelima sa Danskom i Poljskom.

“U Kopenhagenu smo donekle bili iznenađenje za Dance. Sada dolaze na okršaj u kome kalkulacija nema. Imamo isti broj bodova, istu gol razliku, isti cilj. Odlučiće srce u junaka, a naša prednost će biti ogromna podrška sa tribina. Očekujem paklenu atmosferu koja bi mogla da bude jezičak koji će prevagnuti na našem tasu. Što se nas tiče daćemo ne 100 nego 150 odsto mogućnosti da stignemo do pozitvnog rezultata.Da li možemo do Mundijala? Vjerujem, bolje reći kao i svi u timu sanjam da ćemo stići do Svjetskog prvenstva. Sanjam Rusiju skoro pa svaku noć“ – poručio je ovaj vezista.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stari
Gost
Stari

Sanjaj samo ne igraj jerse useres u igru citavog tima brate.

markos
Gost
markos

Ne laži…. sanjaš obnažene manekenke

PG_man
Gost
PG_man

Ako nešto ne želiš i ne vjeruješ u to, onda nikad to i ne ostvariš. Samo naprijed , hrabro, pa šta bude. Ako budete pristupili tako, niko vam neće zamjeriti i da ne uspijete. Samo se ne ugledajte na košarkaše, oni nisu ni vjerovali

Rade007
Gost
Rade007

Zdravo bio majstore. <3

RTRG
Gost
RTRG

i mi isto sanjamo,ali nikako zajedno sa tobom u timu…

iskra
Gost
iskra

Ti iz ivangrada sanjas CRNU GORU da ne budem grub samo l.ž.ś sebe ne moraš nas jer ti nikad nijesi bio crnogorac

Send this to a friend