Fudbal

SD: Vrijeđanje nacionalnih manjina redovna pojava u oslobođenoj Crnoj Gori

Socijaldemokrate najoštrije osuđuju anticivilizacijsko skandiranje na sinoćnjoj utakmici Fk Budućnost – FK Dečić. Izlivi primitivizma i vrijeđanja nacionalnih manjina su očigledno postali redovna pojava u “oslobođenoj” Crnoj Gori.

<<<Skandalozno skandiranje varvara na meču sa Dečićem>>>

“Sve to, uz pogrdno uzvikivanje navijača tokom intoniranja himne države Crne Gore, nas još jednom opominje da svjedočimo nikad podjeljenijoj Crnoj Gori gdje se svjesno udara na temeljne vrijednosti njene samosvjesnosti i suverenosti, a to su njen gradđanski, multietnički, sekularni i antifašistički karakter”, navode u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Commentator
Gost
Commentator

Ako bi neko pitao kako izgleda veliksrpski nacionalizam na djelu, neka dođe u Crnu Goru. Očigledno je da tzv. “srpski svet” ne odustaje, iako stalno doživljava poraze. Ali, neće nikako da stane, čak ni poslije više od 30 godina od kako nam jade zadaje na cijelom Balkanu. Mislim da tu zvijer konačno treba dotući.

delboj
Gost
delboj

Predsjednik Vlade za politicku bezbjednost i predsjednik Skupstine cute. Najpozvaniji su da reaguju. Jeste da je ovo uobicajeno ponasanje i uobicajene rijeci u srpskom svetu pa su zbog toga relaksirani, ali u istoriji Crne Gore se nije desilo ovakvo ponasanje prema gradjanima Tuzi i Malesija koji su starosjedeoci i utemeljivaci Crne Gore.

Send this to a friend