Fudbal

Serhio Ramos zbog prijetećih poruka promijenio broj telefona

Serhio Ramos, kapiten Real Madrida, zbog prijetećih poruka bio je primoran da promijeni broj telefona, javljaju španski mediji.

Odbrambeni fudbaler kraljevskog kluba u finalu Lige šampiona protiv Liverpula imao je duel s Mohamedom Salahom, nakon čega je egipatski napadač morao napustiti igru zbog povrede ramena. Čak je i njegov nastup na Svjetskom prvenstvu došao u pitanje.

Očigledno je to razljutilo Salahove simpatizere, pa se Ramosu slavlje zbog osvojenog trećeg uzastopnog pehara u Ligi šampiona, pretvorilo u noćnu moru.

I egipatska štampa je ljutito reagovala na Ramosov duel sa Salahom, nazvavši Španca između ostalog “mesarom”. Španski mediji tvrde da je iskusni defanzivac zbog velikog broja poziva i prijetećih poruka morao promijeniti broj telefona.

Real je u finalu igranom 26. maja u Kijevu slavio protiv Liverpula rezultatom 3:1 i stigao do ukupno 13. naslova šampiona Evrope, a trećeg uzastopnog.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Uno , due , tre
Gost
Uno , due , tre

Pa koji mu je sad ?

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Sto cini daga sa komentarima…teorija zavere uvijek prisutna kod navijaca farselone..mora da je Ramos podvukao svoju ruku pod salahovu i pokusao ga oboriti..Zaboravi sta zelis da vidis,vec gledaj ono sto vidis…boli treca uzastopna titula boli…

daga
Gost
daga

Dobar naziv za Ramosa “mesar”ali sa osmisljenim planom,u 2017 godini PET CRVENIH KARTONA,u 2018 godini do sada “samo” DVA CRVENA KARTONA. Na SP u fudbalu u Rusiji,vjerujem da ce biti “nagradjen”sa barem jednim crvenim kartonom,zavisi dje ce trebati Spanci da “prodju”dalje.

Send this to a friend