Fudbal

Sevilja je prošlost za Stevana Jovetića

foto: la liga (Twitter)

Sevilja je imala namjeru da ga zadrži u Andaluziji, Stevan Jovetić je želio da ostane baš u klubu sa stadiona “Ramon Sančez Pichuan” ali…

Kapiten reprezentacije Crne Gore neće ostati u Sevilji, javljeno je sinoć kasno Dnevnim novinama.

A za sve je kriv Inter!

Kako saznajemo, maratonski pregovori na relaciji Sevilja Inter okončani su krahom, pošto Italijani nijesu željeli da spuste cijenu. Španci su nudili 10 miliona eura i nisu mogli da idu preko, a Italijani koji su startovali sa cifrom od 15 miliona pristali su na 13,5 miliona zelenih novčanica. Ništa manje od toga. I tu su se dva kluba razišla.

Na gubitku je najviše naš reprezentativac koji briljira u kvalifikacijama za Mundijal 2018, pošto je Jovetić pristao na manju platu samo da bi ostao u Andaluziji gdje je briljirao prethodnih šest mjeseci…

Sevilja je imala pravo preče kupovine upravo zbog pozajmice iz zimskog prelaznog roka, ali rok za kupovinu im je prošao, pa se sada Jovetić vraća u Inter.

A pošto Inter želi da ga proda, pred kapitenom “hrabrih sokolova” je vrelo transfer ljeto. Jovetić će tokom ljeta tražiti novi klub, a u redu već čekaju Marsej, Monako, Borusija Dortmund.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
8milijardi eura
Gost
8milijardi eura

Dje će on za koju godinu sa tetovazama. ……..

8milijardi eura
Gost
8milijardi eura

Neka proba američki fudbal. ……..

No Name
Gost
No Name

“Za sve je kriv trener” Jos kad bi napisali koji trener.

No Name
Gost
No Name

Moja greska – pise Inter, ne trener. Izvinjenje.

frki
Gost
frki

Dortmund jaro mislim da je ok. Dolazio bi ti na utakmicu.

ccccccc
Gost
ccccccc

šteta, bila je to prava ekipa za njega no, s obzirom kako je igrao ove godine možda pronadje i bolji klub.

winterfell
Gost
winterfell

Inter je kriv što je 3.6 miliona eura dao godišnju platu igraču koji se oznojio nije. Zato je kriv Inter. Da se Stevan (uz svo poštovanje njegovih igračkih sposobnosti) u Interu ponašao profesionalno sad bi uz Ikardija bio glavni igrač kluba. Ovako želio je da se pita kako će da igra, kad će da igra, da odredi sebi poziciju, da… Više »

zokimne
Gost
zokimne

Joveta je najeftiniji igrac na trzistu,kad vidim koga sve placaju po 50/60 miliona ogadi mi se da gledam fudbal,a za ovog carobnjaka im puno 13 miliona,uzas…

cao
Gost
cao

i to tebi nista ne govori? ahhah puno ti sebi dajes za pravo strucnjace!

rs4ewer
Gost
rs4ewer

,,Carobnjak,, iz Oza!!! Te sto si ti gledao a placeni su po 50-60 miliona su u odnosu na Jovetica bar 5 puta bolji igraci.Nemoj da ti se ,,ogadi,, kad i h gledas mozda nesto i naucis o fudbalskoj igri!!

zokimne
Gost
zokimne

Prosli put sam te pitao,a nisi mi odgovorio,koji je bio rezultat utakmice Kosovo-Turska?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Nas jojo ima najslabijeg menadzera!! E to mi sve ovo govori – a cao i rs4ever ajde natrag u vasu pasuljsku livadu! Nije jos 5 sati. Trazite vase portale jadnici- nikad se nebi ukljucio na vas portal ili nedaj boze da me zanima sta vi radite iz repske republike! Dje je vas fudbal ili neki igrac? Oklen vi uvijek u… Više »

rs4ewer
Gost
rs4ewer

Majstore samo da ti kazem da sam iz PG i da pratim igru Jovetica od njegove 7-8 godine,i da znam sve o njegovom fudbalskom odrastanju.A ti manki pokrij se usima i cuti,ne komentarisem te i ne komentarisi me.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ako si iz PG sto ce ti to rs Strucnjace – i ako Jovetu vec toliko godina pratis, pa de otvori oci onda. fudbalski dusmaninu predji brate na nogomet post ova rabota ti ne lezi.

rs4ewer
Gost
rs4ewer

Eeeee i ti se razunijes u fudbal ka u nuklearnu fiziku. TO RS JE Red Star(na Engleskom) u prevodu Crvena Zvezda fudbalski klub iz SRBIJE-Beograda. Hahaha a to sto ti mislis Republika Srpska ili Republika Srbija problem je u tvojoj glavi jadan ne bio.Ajde pozdravljam te ,ostaj zdravo i uzivaj.

Dzo
Gost
Dzo

Nema klubova u CG, pa treba RS, Liverpul, i sl. Jadnici, pronadjite zivot, zasucite rukave i pustite se identifikovanja sa stranim stvarima.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Pa onda pisi kako govoris!!! Nogometasu hahaha. Ajd nema frke, salim se – izvinjavam se onda. Pozdrav i tebi.

Send this to a friend