Fudbal

Simeone pušta Savića, moguć povratak u Fiorentinu

foto: Anadolija

Stefan Savić mogao bi ponovo da obuče dres Fiorentine, pišu italijanski mediji.

Atletiko Madrid ima želju da iz suprotnog smjera dovede mladog Srbina Nikolu Milenkovića, a da u paketu sa Savićem spakuje i dodatnih 40 miliona eura.

Dijego Simeone, trener “kolčonerosa”, oduševljen je igrama talentovanog štopera “ljubičastih”, te ne bi imao ništa protiv da se odkrene usluga Mojkovčanina.

Za Savića se interesuju brojni klubovi, između ostalih Juventus i Čelsi.

Naš reprezentativac je bio igrač Fiorentine od 2012. do 2015. godine, nakon čega je za 13 miliona eura prešao u madridski Atletiko.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Savic je neke kikseve napravio i zato vise nemaju u njega vjeru i bolje za njega da ide djece igrati i biti ono sto jeste

sprdnja
Gost
sprdnja

Seljacka prica… Savić ide u jači klub od Atletika….

Minja FK Kom
Gost
Minja FK Kom

Mali Milenković je pravi biser,odavno nijesam vidio takvu klasu

anonymous
Gost
anonymous

Savic plus 40 miliona za nekog talentovanog (jos nedokazanog) igraca? Pa jel to moguce?! Bogme, ne znam ni sto se cudim kad je PSZ za Neimara bio spreman da plati preko 600 miliona… sve je moguce. Al ce ipak sve to na kraju da pukne, prosto je neodrzivo da se toliki novac daje za ljude koji sutiraju loptu po terenu… Više »

BumBum
Gost
BumBum

Mislite da će Savić prihvatiti ovakvu trampu? Prvenstveno, on može da bira klub za koji će da nastupa jer je izuzetno spreman i nadasve inteligentan igrač. Drugo, mlad je i može da đelje još 10 godina. U Juventusu bi igralo Ligu šampiona, ciljao titulu svake godine, a ako sudimo po formi ostalih štopera Juventusa on bi imao i dobru minutažu… Više »

KRALJ NIKOLA
Gost
KRALJ NIKOLA

izgleda da ta operacija nije prosla kako treba, cim ga pustaju niz vodu.. izmuzli su ga iscijedili i sad aj polako dolaze mladji jaci..

Sales
Gost
Sales

a ne sprdajte se 40 mil + savic za nekog zutokljunca

Send this to a friend