Fudbal

“Sokolići” na teškom ispitu u Francuskoj

Da su u Almati uspjeli da budu koncentrisani još par sekundi, mladi reprezentativci Crne Gore bi danas psihički rasterećenije igrali protiv Francuske. Ovako, nakon remija sa Kazahstanom (1:1) na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, naše “mlade sokolove” čeka paklen posao protiv moćnih “trikolora”.

I, pored ispuštenog trijumfa u Kazahstanu, te večerašnjeg (19.00 RTCG 2) gostovanja najjačem timu u grupi, selektor Mojaš Radonjić ima problema i sa povredama. Iskusni stručnjak je u posljednji čas ostao bez Zorana Petrovića i Filipa Kukuličića. A, ako se zna da od ranije nema Lazara Carevića, Nikole Nilovića, Olivera Šarkića i Borisa Cmiljanića, te da su Nikola Krstović i Miloš Drinčić sa omladinskom selekcijom, pitanje je kako igrati na L’Ob stadionu u Troji.

“Francuska je najkvalitetniji tim u grupi, ali to treba da nam bude najveći motiv. Teško je šta pričati, jer imamo dosta povreda, ali pružićemo sve od sebe da pokažemo koliko vrijedimo”, rekao je štoper Emir Azemović, član Domžalea.

Selektor Radonjić bi na teren trebalo da pošalje sljedećih jedanaest: Šarkić, Roganović, Vukčević, Rašo, Azemović, Lončar, Kotorac, Camaj, Guzina, Vujnović, Skenderović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sprdnja
Gost
sprdnja

Ovaj im nema što pametno reći… Svaku generaciju unazadi… Miči se Radonjiću više…
AJMO CRNA GORO!!!

Send this to a friend