Fudbal

Sokolići remizirali sa Bugarima

foto: fscg.me

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore remizirala je sa Bugarskom bez golova u osmom kvalifikacionom meču za plasman na Evropsko prvenstvo iduće godine.

Duel u Nikšiću donio je nekoliko dobrih prilika na obje strane, ali su mreže Lazara Carevića i Danijela Naumova ostale netaknute.

To je drugi remi “sokolića” u tekućem ciklusu kvalifikacijama, u kojem mogu da se pohvale sa samo jednim trijumfom uz pet poraza.

“Vidjelo se da su Bugari odlična selekcija, kako tehnički tako i taktički. Nismo imali energiju dovoljnu za bolji rezultat. Imali smo 4-5 dorbih prilika, ali nismo birali prava rješenja u realizaciji. Krizirali smo početkom drugog dijela, kasnije se oporavili, ali nije bilo dovoljno. Prvi put smo igrali u ovom sastavu, pa i to može biti opravdanje. Na kraju mogu da budem zadovoljan, jer smo ostali neporaženi”, rekao je selektor nakon utakmice.

Sa pet osvojenih bodova izabranici Mojaša Radonjića drže pretposljednje mjesto u Grupi 9, dok je Bugarska četvrtoplasirana sa devet.

Crna Gora u narednom kolu, 12. oktobra, dočekuje Luksemburg.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dali
Gost
dali

KAKVA LIGA TAKAV FUDBAL

Joj
Gost
Joj

Da Tumba vodi ovu djecu kolko ovaj dobili bi bugare 3-0 .

orny
Gost
orny

kakav pakao od fudbala…naši igrači ne vode loptu, no kao da im bježi sve vrijeme, a oni jure da je stignu…

Niksic
Gost
Niksic

E bruke i sprdnje od fudbala i fudbalera…da nisu u stanju dva pasa sastaviti i predati loptu tacnu za 90 minuta…i posle se pitamo sto nam nema publike na stadione

Mijatovic 8
Gost
Mijatovic 8

A ko da ih nauci prijatelju.. oce li onaj strucnjak od selektora.. zadnji seminar fudbala za trenere i selektore je bio jos u SFRJ

Niksic
Gost
Niksic

A valjda se zna ko ce ih nauciti osnovne stvari u fudbalu…ali mi ih nemamo mislim na trenere kad ni oni nisu u stvari treneri…zalosno je ko nam sve vodi fudbalske klubove i akademije…ljudi koji samo vide interes od zarade a kad dodje neko takmicenje vidis koliko zaostajemo za evropom

Send this to a friend