Fudbal

Sopo tvrdi: Sudija me uvrijedio na rasnoj osnovi

Kamerunac iz Zete, Alfonso Sopo, optužio je sudiju Nikolu Dabanovića da ga je vrijeđao na rasnoj osnovi u meču protiv Budućnosti.

“Rekao sam sudiji da je pogriješio kada je dosudio penal za Budućnost, uradio sam to najnormalnije, a on me je opsovao. Dobacio mi je: ,,J….te crnac. Razumio sam ga, dugo sam ovdje, znam jezik. To je čuo i Simović koji je stao u moju zaštitu”, rekao je Sopo sinoć za Arenu.

Iskusni vezista stigao je u naš fudbal prije pet godina, a prije Zete branio je boje Rudara. Ističe da nije prvi put da doživi slične uvrede.

“Bilo je toga i ranije, od protivničkih igrača, čak i od sudije. Nikada nijesam reagovao, niti tome pridavao značaja, nijesam pričao o tome. Desi se u žaru borbe, okrenem se i nastavim dalje. Došao sam iz Kameruna da igram ovdje fudbal. Mislim da nijesam zaslužio da mi se sudija tako obrati, pogotovo što ja njemu nijesam rekao ništa ružno”, ističe Sopo.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
jelen12345MirkoRade007Bosnjak
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jelen12345
Gost
jelen12345

Mozda ovi sto nisu gledali utamicu i povjeruju u ovo, pravda za Dabanovica, tuzba za Zetu!

Mirko
Gost
Mirko

Kako ga je neko naucio

Rade007
Gost
Rade007

E ako ti je Dabanović to rekao,ja sam onda ,taman crnac

Bosnjak
Gost
Bosnjak

Treba ga skloniti Dabanovic je pristasan Buducnosti tako treba svaki klub da uradi u ligi da izadju pa ni fscg nece imati kud morace da popuste podrska za Zetu.

Send this to a friend