Fudbal

Spaleti: Jovetić tražio da mu garantujem mjesto u timu

Lućano Spaleti je kazao novinarima u Singapuru, da Stevan Jovetić nije otpisan iz Intera, ali da je nemoguće garantovati mu mjesto u timu.

Naš reprezentativac i dalje je na meti Sevilje, ali još nekih ekipa, a Spaleti kaže da je Stevan imao posebne zahtjeve kako bi ostao u Interu.

“Postoje igrači koji jednostavno ne žele da budu u timu i bore se za mjesto. Tražio je Jovetić da ima garantovan nastup u određenom broju mečeva. To ne mogu da mu osiguram, zato je najbolje da odmah kažem javno kako bi izbjegli probleme. Problemi mogu biti i taktičke prirode. Mislim da je najbolje da igramo 4-2-3-1, ali takođe ćemo imati nekoliko varijacija. Razmišljam se da probamo i formaciju sa tri defanzivca. Jednostavno sve to utiče na sastav.” – kazao je Spaleti.

Jovetić je dobio šansu u drugom poluvremenu meča sa Lionom i dao je gol odluke.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bela Vista
Gost
Bela Vista

Ne razumijem zasto covjek ne prihvati manju platu… Imas milione pobro, igraj u jacoj ligi. Vidis li da te prodaju za raspalih 13 miliona a perisica za X puta vise… Nebitno je 3 ili 4 miliona godisnje. i sa 2 miliona si zaduzio unucad da zive a ne 4 po godini. iskuliraj malo i igraj,……..

nikolic
Gost
nikolic

Persic je klasa za Jovetica, to je nebo i zemlja!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Od svih nogometaša meni je Jovetic NAJBOLJI i najveci!Cast Savicevica,Mijativica,Roganovica,Danila Popivida,Brnovica i td!

nikolic
Gost
nikolic

komican je skroz Joveta… skroz projesjecan igrac, za nasu ligu vrhgunska klasa, vec inostanstvo upitno.

gost
Gost
gost

Naravno da je trazio minutazu, jer upravo je problem sto ce ga Inter zadrzati, a onda ce Spaleti postaviti formaciju dje im Jovetic ni ne treba… Pravio je Inter takve promasaje i ranije. Stoga, ako Spaleti zna u kojoj formaciji ce Inter dominantno igrati, nek tako odluce da li prodaju ili zadrzavaju Jovetica. Ako ga prodaju, nek uzmu koliko se… Više »

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Jovetic je Vrhunski nogometaš!!

nikolic
Gost
nikolic

komican ovaj Jovetic, kao da je ne znam sto. Djecace moras jos da guras… ne traze ni najveci takve zahtjeve..a sto si ti… spusti se na zemlju malo… pa ce biti mjesta za tebe….

Moje ime
Gost
Moje ime

Vala si upravu,
Realu je dao 3 gola u 3 utakmice, podigao je igru Sevilje razglavio je Jermene i Kazakstan sa reprezentaciom a ostali idioti se prodaju po 50-60 miliona a ne doprinesu i ne pretrce za sezonu koliko on za utakmicu. Asistencije su mu posebna prica, malo ih ima…

cao
Gost
cao

smjesan je joveta nazalost

Send this to a friend