Fudbal

Špansko tužilaštvo proširilo istragu protiv Peđe Mijatovića zbog utaje poreza

Špansko tužilaštvo tereti Predraga Mijatovića da je utajio 603 hiljade eura, prenosi “Mundo deportivo”.

Sudske vlasti u Španiji proširile su istragu protiv bivšeg jugoslovenskog reprezentativca i asa Budućnosti, Partizana, Valensije, Reala i Fiorentine protiv kojeg su 2013. i 2014. pokrenute dvije optužnice na iznose od 217.934 i 195.788 eura, nakon prve na 190 hiljada evropskih novčanica.

Odsjek za privredni kriminal Tužilaštva u glavnom gradu Španije predao je dokumentaciju za proširenje tužbe protiv legendarnog fudbalskog asa.

Vlasti u zemlji na Pirinejskom poluostrvu ranije su zbog utaje poreza sudile i Kristijanu Ronaldu, Lionelu Mesiju, Aleksisu Sančezu…

Prošle sedmice na sudu je bio i Žoze Murinjo, menadžer Mančester junajteda, koji je svojevremeno bio na klupi Real Madrida.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Taštafari
Gost
Taštafari

Nego, śedimo, ogovaramo i cekamo da nam padnu pare sa neba. Bio je Veliki As! Ostalo me ne interesuje…

Biohazard
Gost
Biohazard

Peđa doktoreee !!!

Poliranje
Gost
Poliranje

Ovaj lik je uvijek bio interesdzija,ko je god imao para uvijek je trcao za njima dok nije uspio u fudbalu to svi znaju u Masline,a najbolje njegovi drugovi iz djetinjstva

kerkez
Gost
kerkez

A đe bi pošteni Mijatović utajio porez . Pa on je toliko dao u humanitarne svrhe , dakle ima dosta para pa ne mora da krade porez.

kerkez
Gost
kerkez

Ov je naravno bila šala jer je činjenica da Mijatović nije sklon altruizmu i da ga baš briga za druge ljude . A evo sad se ispostavi i da je pored silnih miliona još i krao porez .

ZELJKO
Gost
ZELJKO

Najveca stipsa od svih fudbalera iz cg.
Nikom pomogao nije !

Nikola I
Gost
Nikola I

A zasto bi.. da ga nisu sto zaduzili.. ko je njemu pomogao.. no ne mlati.. fala njemu za svaki gol koji je dao a koliko je zaradio i kako ih trosi to je njegovo..!!

BogdanS
Gost
BogdanS

Tako je Nikola!
LEGENDA

Nebo
Gost
Nebo

Pa nijesu zaduzili ni Deja Savicevica,pa je covjek pomogao svakoga ,neko se rodi kao gospodin a neko pokušava da bude gospodin isfoliranim manirizma,

KRALj NIKOLA
Gost
KRALj NIKOLA

A jes dejan je veliki gospodin, e blago tebi!! bijo je genije s loptom a za ostalo vodi ga kuci!! cus pomogo je svakoga.. mozda je ovaj na dva mjesta dao vise i spasio zivote no svi zajedno, a da se ne zna niti ga to interesuje.. i za ronalda su pricali da je smece ne pomaze nikog a on… Više »

Toni
Gost
Toni

A odje se cojstvo mjeri podijeljenim parama, vidis li?

Anonimni
Gost
Anonimni

Ja koliko znam a zivim blizu njegovih roditelja sve drugove iz djetinjstva je pomogao zato ne bulazni

Burdus
Gost
Burdus

Ako mi navedes jednoga po imenu i prezimenu koga je pomogao ja te vodim u Splendid na rucak,osvjedocena stipsa bio i ostao,ja ga poznajem od osnovne skole

Send this to a friend