Fudbal

Srbi imaju kvalitet kao Hrvati, ali nemaju sreće

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Darko Kovačević tvrdi da “orlovi” nemaju slabiji tim od Hrvatske, ali da im nedostaje sreće.

Srbi su na Mundijalu u Rusiji eliminisani u grupnoj fazi, dok su “vatreni” stigli do finala.

“Siguran sam da možemo do finala na jednom od velikih takmičenja. Ne znam hoće li se to desiti na prvenstvu Evrope ili svijeta, ali znam da hoće jer imamo ogroman kvalitet,, kao i Hrvatska. Oni imaju Rakitića i Modrića, mi imamo Matića i Tadića. Takođe, tu su i Kolarov, Milinković Savić, Dmitrović. Ono što nam je dosad nedostajalo je sreća”, istakao je Kovačević.

Bivši reprezentativac nedavno je zauzeo poziciju u Fudbalskom savezu Srbije poslije iznenadne smrti Gorana Bunjevčevića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hulijo
Gost
Hulijo

Nije to sreca, vec nekolicina iskrivljenih mozgova u savezu. A ponekad i na klupi.

kuzman
Gost
kuzman

Srbi imaju mafiju koja postavlja selektora. Sreća tu nema puno uticaja.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Jedan bitan faktor ( moje mišljenje) pored drugoh faktora slabosti srpske fudbalske reprezentacije jeste kriminal i nepotizam. Posljedica devedesetih. Srpskim sportom ( pa tako i fudbalom) drma ona velika pokvarenjačina Nebojša Ćović. Sluga svakog režima, gradonačelnik BG-a za vrijeme Miloševića, kad je osjetio da će ovaj pasti ( mora mu se priznati da ima njuh kano dobar lovački ker) na… Više »

Torcida Tivat
Gost
Torcida Tivat

E jadniče, a u Hrvatskoj i ostalim zemljama toga nema? Opet uzaludni pokušaji Srba da opravdaju svoju propalu naciju, nekakvim izgovorima kako im drugi ne dozvoljavaju da napreduju, a kad ste vi to isto radili drugim zemljama u Jugoslaviji, tada nepotizma, nepravde i kriminala nije bilo. Zapamti da su Hrvatska i Srbija dva svijeta različita te da je svako poređenje… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Torcida Tivat

Jel to ono vaše poznatih 5 ” B”.
Upravljanje na daljinski, odnosno Budim, Beč, Beograd, Berlin, pa ponovo Berlin i sad konačno Brisel.
Ponosna nacija, nema šta.
U potpunosti se slažem g- dine Torcida……….. pati malo….. Tivat !

Bokelj Tivat
Gost
Bokelj Tivat

“Sacuvaj me Boze hrvatske kulture” zvuci li ti poznato, pokusaj da izguglas. Da ne govorim o “znanosti”, jeziku a pogotovo inteligenciji. Uporedi samo imena velikih naucnika, pjesnika, pisaca, glumaca… pa ces da vidis koliko “stoljeca” zaostajete za Srbijom.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Bokelj Tivat

I Čitluk HR i Torcida Tivat ti je jedan te isti.

Torcida Tivat
Gost
Torcida Tivat

Jesi li ti Bokelj, Dukljanin, Crnogorac ili Srbin? Kad mi odgovoriš na to, onda mogu vidjet koliko moja hrvatska inteligencija zaostaje za srpskom…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Torcida Tivat

Željko ne dipr.
Takvi kao ti su naj gori.
Ovdje se prave crnogorsle patriote, a misle nešto sasvom dvadeset treće.
Misliš da ne znam ko si ?
Mene je teško prevariti.

Čitluk HR
Gost
Čitluk HR

Izbriši komentar i vrati se u Srbiju, opasnost od Turaka je prošla…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Čitluk HR

Opsanost od Turaka je kod Srba odavno prošla. No kod vas u zap. Hercegovini tek počinje. Izbori su 7. oktobra, tvoj član predsjedništva će biti Željko Komšić. Mada sumnjam da će vas ikada posjetiti.

Rade007
Gost
Rade007

U zapadnoj Hercegovini? Misliš kod vas u Bosni ,na tom područiju koje samo vi zovete republika Srpska ,a cio svijet Bosna,još nije prošla opasnost od Turaka? Pa i ti si prvi tursko kopile,pa zbog kompleksa prosipaš priču po crnogorskim portalima. Crna Gora postojo preko 1000 godina volino bosanska,a to đe ti živiš je prije 26 godina izmišljena pokrajina,koja čak nema… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Rade, jesi li ti iz Rožaja, Petnjice ili iz Plava ???
Pardon Refiče.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Rade007 Ti si rade ka što sam ja Refik, a ja nijesam Refik no sam Marko Lazarević iz Pelagićeva, REPUBLIKA SRPSKA. Ja nisam jajara ko ti koji kriješ svoj identitet iza lažnog identiteta. Ajde junačino i poštenjačino, ako su Crnogorac pravoslavac otkrij svoj identitet. Mene npr, moćeš naći na fejs-u. Znam da te boli REPUBLIKA SRPSKA, a kad čuješ… Više »

Vazi
Gost
Vazi

Mogli bi kad bi vas pustila Crna Gora…

alil
Gost
alil

NIJE NI CUDO STO “NEMATE SRECE” KAD VAM TAKVE BUDALE KAO TI SJEDE U FS

Olo
Gost
Olo

I ja imam kvalitet ko Majkl Dzordan i Ronaldinjo u jednom ali nemam srece pa to ti je!?

osram
Gost
osram

ako imaš talenta ,razlika je u pristupu igri,posložena glava. To je ono bitno šta razlikuje dva talentirana igrača.

gost
Gost
gost

Po meni je situacija u srpskom reprezentativnom fudbalu ista ko u hrvatskoj reprezentativnoj kosarci – kvaliteta pojedinacnog ima, igre i rezultata nema.

Remi
Gost
Remi

Srbi i Hrvati su isti kvalitet ! U dlaku !

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

Ma nema sanse. Najvise je to pitanje selektora koji bira igrace kako mu kazu menadzeri.

CG tim
Gost
CG tim

Mislim da je ogromna razlika u organizaciji i pristupu, Srbija ne igra timski, nego svako za sebe jer pojedinacno imaju kvalitet ali ne i kao jedna cjelina, kao ekipa.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

😂😂😂😂😂Kako me nasmija – a i pameti nemate da vidite dje ste suplji – Da vidim sto ces legendo pricati nakon debakla protiv Crne Gore u oktobarskom ciklusu liga nacija.

Bole
Gost
Bole

Ovakvi sportisti su najveci kraljevi na svijetu. Vjecito im je problem sreca, a nikad da priznaju da je neko bolji i uspjesniji. Ego.

Роко Бароко
Gost
Роко Бароко

Фудбал је најмање битна споредна ствар на свијету.

faust
Gost
faust

Mos mislit kolko za tenis nikoga ne boli k…. onda

Zbant
Gost
Zbant

Nemaju damu i hemiju u ekipi. Pojedinci igraju za sebe

ehti
Gost
ehti

Vječiti komplex jedni od drugih. Crnogorci nemaju kvalitet kao komšije, ali ćemo ih dobiti…

Rad
Gost
Rad

Da se ne lazemo srbi nemaju kvalitet kao hrvati. ..imaju za nijansu veca imena od cg.al msm da ni od cg nisu bolji. ..tacnije u ovom trenutku nisu sigurno. Ne bi bili treci rang a Hrvati prvi. ..u kosarci je obrnuta situacija

Boris
Gost
Boris

Malo morgen

Blavor
Gost
Blavor

Kvalitet je tu neđe sigurno, presudno je hrvatska volja, grizu za grb, ne zale koljena, e to je presudno.

Eusebio
Gost
Eusebio

Potpuno si u pravu,niko nema takav nacionalni naboj u timu kao hrvati ako dodas kvalitet i dobru atmosferu u ekipi rezultat je neizbjezan.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Blavor

Kvalitet je na strani Hrvata, sviđelo se to meni kao pojedincu ili ne, no ono što je daleko bitnije od kvaliteta jeste nacionalni naboj. Hrvati igraju za Hrvatsku, a Srbi igraju za Real, Mančester i sl., odnosno igraju za pare. Ustvari ne Srbi no SRBIJANCI.

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Hahahah Tadic i Matic kao Modric i Rakitic pa presmijeno Modric jedan od tri najbolja igraca na svijetu a ova dvojica samo prosijek.

Leleku
Gost
Leleku

Pa da presmjesno… Matic je tata na svojoj poziciji, a Modric na svojoj. Nebo i zemlja.

Ime Moje
Gost
Ime Moje

Naravno da nemaju, ali imaju daleko veći kvalitet nego što im igre pokazuju. To nije nedostatak sreće, nego nedostatak saveza, koji prvo pusti Marušića i Stojkovića u CG, a obojica su vrhunski desni bekovi, dok Srbija to nema nikoga. Krivica saveza je i to što godinama već promašuju sa selektorima, ali ljepše zvuči kad se kaže FALI NAM SREĆE…

fds
Gost
fds

Pridruži se diskusijiMarusic je valjda Crnogorac ! Za CG je trebao i Radonjic da igra, da je srece i jos 70% njih sa crnogorskim prezimenima… kad pogledas sve reprezentacije srbije u svakoj je po 70% Crnogoraca, najmanje… ostalo su posrbljeni hrvati, rumuni, bugari, bosanci itd…

Betoven
Gost
Betoven

Ovaj priča gluposti. Njihovkvalitet nije ni blizu Hrvatske.

Eon
Gost
Eon

Srbi nemaju drskosti i muda kao Hrvati i to ce uvijek biti tako.Mentalitet je glavni njihov problem.O kvalitetu necemo…

Send this to a friend