Fudbal

Srbija oslabljena čeka Crnu Goru

Sergej Milinkovic Savic

Nema samo selektor Crne Gore problema sa povrijeđenim igračima, već se sa istom “mukom” suočio i njegovo kolega sa srpske strane.

Mladen Krstajić saopštio je da za mečeve sa Crnom Gorom neće moći da računa na Sergeja Milinkovića Savića, Filipa Kostića, Ljubomira Fejsu i Marka Dmitrovića.

“Spisak koji smo objavili moraćemo malo da redukujemo. Milinković-Savić ima problem sa zadnjom ložom, slična situacija je i sa Fejsom koji se nalazi u Beogradu na pregledima. Iz Frankfurta su nam javili da je Kostić danas imao operaciju zuba. Poziv su naknadno dobili Danijel Aleksić i golman Radnika Vasiljević”, rekao je selektor Srbije Mladen Krstajić.

Mladi stručnjak kazao je da poštuje Crnu Goru.

” I ova utakmica sa Crnom Gorom, kao i ona protiv Litvanije su svakako bitne. Crna Gora će igrati onoliko koliko joj dozvolimo. Vjerujem u moju ekipu i hemiju koju stvaramo već duže vrijeme”, rekao je Krstajić.

Srbija i Crna Gora igraće u subotu od 15 sati na stadionu “Rajko Mitić”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Čapur
Gost
Čapur

Ja mislim d ce Srbiji sad bit mngo teze nego u Podgorici sto je bilo…Njihovi mediji su napravili nevjerovatan pritisak na nase i igrace i navijace .Naslovi su bili bombasticni , tipa evo kordoni policije , vanredno stanje,kao neki pokolj da su inicirali…iskusni su,dobili su sto su htjeli,dobili su nas bez borbe.Nadam se da smo izvukli poruke i da cemo… Više »

Send this to a friend