Fudbal

Srećno izbjegao ozbijniju povredu

U samom finišu utakmice Sutjeska – Iskra Dragan Grivić morao je da napusti igru. Bolna grimasa i nimalo lagodna situacija ostavljala je utisak da desnog beka Nikšićana zbog bola u koljenu čeka duža pauza…

Mladi reprezentativac nakon nekoliko dana odradio je magnetnu rezonancu, koja je otklonila dileme i pokazala da nije u pitanju teža povreda, što je značilo da Grivića ne čeka duža pauza, već 15 dana mirovanja, nakon čega će početi da trenira. Juče, nakon 15 dana, Grivić je prvi put govorio o povredi.

“Iskren da budem, u prvom trenutku nije djelovalo nimalo dobro. Nakon kornera u samom finišu utakmice Bulatović je pao na mene i udario sam direktno koljenom o teren. Osjetio sam kao da je nešto puklo i strašan bol. Svašta mi je prolazilo kroz glavu”, prisjeća se Dragan Grivić.

U stručnom štabu Sutjeske vladala je nevjerica nakon povreda Cicmila, Nedića, Markovića i Božovića, te odlaska Denkovića, sticao se utisak da su ,,plavi definitivno bez sreće. Ali, zapravo je Dragan Grivić bio miljenik fortune.

“Dobro je prošlo kako je moglo, očigledno sam imao sreće. Doktori su kazali da moram pauzirati 15 dana, tačno toliko je prošlo, sada moram odraditi još neke terapije i počinjem sa treninzima”, naglasio je Grivić.

Ono što je pozitivno za Nikšićane jeste da je Grivić samo propustio duel sa OFK Titograd, jer je trenutno pauza u šampionatu zbog reprezentativnih obaveza.

“Sve se dobro poklopilo. Istina, ostaje žal što sam morao da otkažem nastup za mladu reprezentaciju, ali nadam se da će terapije biti završene brzo i da ću uskoro opet biti na terenu, što je i najvažnije”, istakao je Grivić.

Send this to a friend