Fudbal

Stefan Savić posjetio rodni grad

Stefan Savić, fudbalski reprezentativac Crne Gore i igrač Atletiko Madrida, iskoristio je odmor da posjeti Mojkovac, svoj rodni grad, sugrađane i prijatelje.

Tim povodom, predsjednik Opštine Mojkovac gospodin Ranko Mišnić zajedno sa svojim kolegama upriličio je prijem za Savića u znak poštovanja prema njegovim uspjesima i djelima.

Naime, prilikom posjete Opštini, Stefan je imao priliku da čuje na koji način lokalna samouprava na čijem je čelu g-din Mišnić zeli da razvija Mojkovac.

Posebna pažnja prilikom ovog susreta usmjerena je na razgovor o aktivizamu mladih i posvećenosti lokalne samouprave pitanjima afirmacije sportskih, kulturnih i drugih vidova društvenih aktivnosti.

Stefan Savić je izjavio da se uvijek sa ponosom vraća u svoje rodno mjesto, u svoj Mojkovac. Sa sobom trajno nosi uspomene svojih početnih fudbalskih koraka, donoseći ovom gradu i državi najljepše momente slave i poštovanja.

“Nositi grb svoje države, predstavljati svoju Crnu Goru na svim svjetskim destinacijama, proizvodi najljepši osjećaj u jednom čovjeku. Želim da poručim da sam spreman da pomognem aktivizam mladih u ovom gradu, njihove sportske i kulturne potrebe. Takođe, fudbalski klub u kojem sam ponikao ima moju bezrezervnu podršku. Želim da se Mojkovac razvija u punom smislu jer su potencijali ovog grada zaista sadržajni”, izjavio je naš proslavljeni reprezentativac.

Mišnić se zahvalio Stefanu na ukazanom vremenu i poželio mu uspjesšnu buduću sezonu kao i lijep boravak u svojoj domovini.

14 Komentara na "Stefan Savić posjetio rodni grad"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend