Fudbal Kup Crne Gore

Šteta zbog lošeg vremena, publika bi uživala u dobrom fudbalu

Budućnost je golom Dejana Zarubice pobijedila u Bijelom Polju u prvom meču četvrtfinala Kupa Crne Gore, što je dovoljan razlog za zadovoljstvo u taboru “plavih”.

“Uprkos lošem vremenu, mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Jedinstvo je bio dobar protivnik. Imali smo i mi i oni šanse. Ali, smatram
da smo zaluženo pobijedili. Imali su gledaoci šta da vide. Bjelopoljska publika zna dobro fudbal i voli ga. Znam kada sam u ovom klubu igrao. Šteta što je bilo loše vrijeme, jer bi sigurno bilo više gledalaca”, rekao je trener u stručnom štabu Budućnosti Dejan Mrvaljević.

Pomoćnik stratega Jedinstva Slobodana Halilovića Sead Babača istakao je individualni kvalitet podgoričkog tima.

“Ostaje žal za ljepšim vremenom, jer bi to onda zaista bio praznik fudbala. Pokazalo se da Budućnost ima individualni kvalitet. Ipak, mi smo im dobro parirali. Imali smo odličnu šansu na 0:0, pa priliku da izjednačimo, ali nijesmo uspjeli. Ali, zadovoljni smo što smo igrali protiv dobre ekipe, jer je ovo bila još jednom dobra šansa da promovišemo naše mlade igrače. Bez obzira na poraz i u revanšu ćemo ići da se nadigravamo”, istakao je Babača.

Revanš je 27. novembra pod Goricom.

Send this to a friend