Fudbal Rastanak

Stevović napustio Bokelj

Miloš Stevović nije više član Bokelja. Iskusni ofanzivac nakon sezone provedene u drugoligašu iz Kotora sada je slobodan u izboru nove sredine.

“Protekla sezona bila je specifična i jako zahtjevna. Prvo je uslijedio dugi prekid sezone, onda nastavak po izuzetno ubrzanom ritmu i na kraju prekid. Bilo je izuzetno naporno, Druga liga je sve zahtjevnija i kvalitetnija, ali drago mi je da smo uspjeli prvi cilj da ispunimo, a to je da se domognemo baraža. Po mnogim lijepim stvarima pamtiću period u Bokelju, gdje sam se nakon pauze vratio na pravi način. Naravno, ostaje žal zbog baraža, gdje smo slobodno mogu reći iznenadili i igrom i odnosom ekipu Titograda. Nedostajalo je zaista jako malo”, ističe Stevović.

Nekadašnji mladi reprezentativac sada je na raskrsnici – šta i kako dalje. Bivši igrač Lovćena, Sutjeske, Petrovca, Grblja, Mornara i Arsenala, sada se sprema za neke nove izazove.

“Svjestan sam da sam možda propustio vrijeme, jer sam čekao određene pozive. Međutim, iako nova sezona počinje jako brzo nadam se da ću uspjeti da nađem u klub u kojem ću dati puni doprinos”, naglasio je Stevović.

Send this to a friend