Fudbal Sutjeska blizu dogovora sa dvojicom iskusnih igrača

Stiže Mitrović, čeka se Adrović

Sutjeska se ne šali! Nikšićani su još prije par dana gotovo sve dogovorili sa Milivojem Raičevićem, ofanzivcem Petrovca, vrlo blizu realizacije je i transfer Milana Vušurovića, nekadašnjeg veziste Budućnosti i Lovćena, koji je minule polusezone bio u Napretku…

Ali, na tome se nije stalo novi štoper Sutjeske biće Filip Mitrović, nekadašnji defanzivac Mladosti, Bokelja, Rudara i Budućnosti, koji je igrao u Rusiji, Rumuniji, bio u Novom Pazaru, a minule polusezone pokušao da pomogne Komu.

S obzirom na to da je Sutjeska krenula u rekonstrukciju tima, po čemu očigledno neće biti mjesta za Nemanju Nedića, zamjena će biti Filip Mitrović. Čekaju se i druge akvizicije, a ono što će posebno obradovati navijače Sutjeske, jeste da je na listi želja “plavo-bijelih” Admir Adrović, koji bi se na taj način vratio kraj Bistrice nakon čak devet godina.

Adrović je u ekipi Budućnosti sarađivao sa novim trenerom Sutjeske Draganom Radojičićem, kada je bio najbolji golgeter, pa se sada opet otvara mogućnost da zajedno napadaju trofeje.

Sigurno je da će kraj Bistrice biti još pojačanja, a mnogi čekaju rasplet situacije i mogućnost povratka u matični klub Miloša Vučića i Jovana Nikolića…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Serdar
Gost
Serdar

Sta je sa rudarom znali li se sta

Grande
Gost
Grande

Kao neko ko prati CG fudbal mogu da konstatujem da menadžment Sutjeske pravi velike greške u odabiru igrača. Naveli ste 6 “pojačanja” koji godinama ne uspijevaju da se dokažu u CG fudbalu a o inostranom da ne pričamo. Kakva je psiha igrača koji godinama tavori po CG ligi, na polu terenima i polu uslovima za trening? Milivoje Raičević 27 godina… Više »

Serdar
Gost
Serdar

Svaka cas konkretno

Send this to a friend