Fudbal Dodatni problem za Nikšićane

Sutjeska bez Jankovića u Sjevernoj Irskoj

Sutjeska će u revanšu treće runde kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Linfilda biti oslabljena.

U timu neće biti Branislava Jankovića, koji je suspendovan jedan meč zbog treće javne opomene u evropskim mečevima ovog ljeta.

Nekadašnji reprezentativac prethodno je dobijao kartone u mečevima sa Slovanom i APOEL-om.

Sutjeska je sinoć u Podgorici izgubila od Linfilda 2:1.

Revanš je sljedećeg utorka u Belfastu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir1966
Gost
Velimir1966

Sramno prodana utakmica!
Navijao sam za vas beskrajno,više ne!

Vojo
Gost
Vojo

Jankovicu dobar si momak i igrac ali ti zameram na sebicnoj igri ili previse si radio na svojoj licnoj promociji zato sad kad izbacimo ove irce budi pametan i tako ces doci do izrazaja

Kutinjo
Gost
Kutinjo

Dobra evro sezona Sutjeske. Sledećeg utorka da se fino pozdrave sa njom,pa sledećeg leta pamet u glavu.

Vrhovni
Gost
Vrhovni

Samo hrabro pa sta bude. Vi ste ponos grada pod Trebjesom, napravili ste nesto, sto niko nije na ovim prostorima, vratili ste huk sa tribina, pjesmu navijaca, kolone ljudi, vjeru u borbenost u snagu i velucinu samo nase Sutjeske…ajmo plaviii💙

M CG
Gost
M CG

Tako je,jedan od rijetkih pozitivnih komentara kad se gubi,sramno je ponasnje javnosti zbog poraza. Zaboravili su brzo dvije titule i to tako superiorne,zaboravio se brzo i Slovan i hrabra igra protiv Apoela,ali nas narod nikako da “zaboravi” da ogovara i da svoju ljubomoru i pakost pokusa da izlijeci,posebno pojedinci iz FSCG i M. sporta. Sutjeska je bila i bice simbol… Više »

Kakoe
Gost
Kakoe

Na kojim prostorima posto je to pojam koji se koristi za balkan, i ubedljivo smo zadnji sto se balkana tice, cak smo losiji i od kosova. A ako na ove prostore mislis na CG onda su stvarno strasnu stvar napravili u konkurenciji buducnosti i ostatak su polu klubovi, koji nemaju centa da pocnu pripreme a ne nesto vise od toga.

Send this to a friend