Fudbal Dvije pobjede u nizu

Sutjeska u naletu: Najbitnije je da smo se vratili u pobjedama

Vezane dvije pobjede kod kuće, dobra igra i čak sedam pogodaka u mrežama rivala najavljuju prepoznatljiv finiš sezone za ekipu Sutjeske.

Pali su na stadionu kraj Bistrice prije dvije runde Grbalj 4:1 i u prethodnom kolu OFK Titograd 3:1. Pomak u igri je očigledan, a prema riječima Vladana Bubanje prvotimca nikšićkog kluba, dobre partije i trijumfi donijeli su samopouzdanje igračima.

“Najbitnije je da smo se vratili na pobjednički kolosijek, a svakako da je sada i atmosfera u ekipi zbog toga mnogo bolja. Na nama je da nastavimo da pobjeđujemo i napredujemo u igri”, kazao je Bubanja.

Osvrnuo se i na prethodne dvije utakmice gdje je Sutjeska prva postigla gol, ali protivnik bi izjednačio.

“Radićemo na tom segmentu u igri, desilo nam se u dva kola u nizu da povedemo i da se protivnik vrati u meč. Imamo kvalitet i to da prevaziđemo, a svakako da ćemo obratiti pažnju i na taj dio u igri”, jasan je Bubanja.

Nikšićani su tresli i sedam puta mreže rivala u dva kola, dok vezista Sutjeske ističe da su u prethodnim mečevima brzo vraćali posjed nakon izgubljene lopte.

“Golgeterski smo raspoloženi, a ekipa je stvorila i dosta šansi u prethodnim duelima. Rivale pritisnemo još snažnije u drugom poluvremenu, igramo agresivnije, a bitno je i što brzo vraćamo posjed. To omogućava da se stvori dosta prilika i postigne gol više od rivala”, rekao je Bubanja.

Naredni rival Nikšićanima biće ekipa Zete, a Bubanja očekuje nastavak pobjedničkog niza i dobru igru protiv starog rivala.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Uvijek Sitjeska
Gost
Uvijek Sitjeska

Momcima zreba podtška.Vraceno je samopouzdanke ,to je najvaznije.Da se dokopamo evrope i uzmemp kup ,a u hodu vrsiti rekonstrukciju na svim nivoima .Imamo novog predsjednika ,valjda zma nesto o fudbalu. , a blizak je predsjedniku saveza, naucio je ponesto.

Micko
Gost
Micko

Strasan nalet. Dvije utakmice kuci protiv Grblja i Titograda. 🙂

Send this to a friend