Fudbal

Tačibana za premiju nebesko plavih

foto: fscg.me

Lovćen je imao perfektan rezultat u prvom meču polufinala Kupa, čekao se samo posljednji zvižduk arbitra Milete Šćepanovića, a onda je na scenu stupio Japanac na privremenom radu u Petrovcu i “nebesko-plavi” pred revanš pod Malim brdom imaju sanjani remi (1:1).

Rioja Tačibana, vjero-vatno najniži igrač na terenu, glavom je pogodio u 95. minutu, donio veliku radost “nebesko-plavima”, a tugu na licima mnogobrojnih navijača tima iz prijestonice.

“Bili smo bolji u većem dijelu meča, zaslužili smo ovaj remi”, rekao je Rudolf Marčić, trener Petrovčana, uvjeren i “da je ostalo 1:0 za Lovćen da bi njegov tim mogao da prođe Lovćen”.

U tvrdom meču, bez mnogo šansi, Petrovac je više igrao, ali je Lovćen bio nešto konkretniji pred golom Popovića. Velika šansa Radišića i sjajna odbrana golmana Petrovčana obilježili su prvo poluvrijeme, da bi drugo bilo sadržajnije. Janjušević je najprije skinuo zicer Jamamotu, a kazna je bila surova – Pejaković, čijim je ulaskom igra Lovćena živnula, je slalom kroz odbranu Petrovca završio udarcem i golom.

Gol u mreži natjerao je tim sa primorja da krene svim silama u napad promašaje Kopitovića i Markovića naplatio je Tačibana.

“Povukli smo se, Petrovac je napravio pritisak, postigao gol iz prekida i ovaj rezultat njima više odgovara, ali ništa nije završeno. Da smo bili smireniji kod 1:0 možda smo mogli i da dupliramo prednost, ali to je fudbal…”, riječi su stratega Lovćena Aleksandra Miljenovića.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend