Fudbal

Tadić: Fudbal ne može da se igra bez trčanja, tako je moglo prije 60 godina

foto: FSCG

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić bio je veoma ljut poslije pobjede protiv Luksemburga 3:2.

“Orlovi” su u Beogradu došli do očekivanog trijumfa, ali kapiten Ajaksa imao je šta da zamjeri saigračima.

“Ne može da se igra fudbal bez trčanja. Biće bolje kada to budemo shvatili. Tako je moglo prije 60 godina, ali danas ne može, kakve god kvalitete da posjedujemo”, rekao je Tadić.

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković izjavio je da samo rezultatom može da bude zadovoljan.

“Istina je da je dok smo imali koncentraciju igrali da ispunimo osnovni cilj, imali smo utakmicu pod kontrolom, i prije prvog gola imali smo nekoliko prilika, a onda kad mislimo da smo završili posao, pada koncentracija i onda utakmica ode u nekom drugom pravcu. Mene može da zadovolji rezultat i sada imamo dva dana da se pripremimo za Ukrajinu i ostavimo mnogo bolji utisak”, rekao je Tumbaković.

Srbija je uoči posljednjeg kola trećeplasirana u grupi B, ima bod manje od Portugala i za plasman na Euro treba joj čudo – da savlada Ukrajinu kod kuće i da dočeka kiks Portugala na gostovanju Luksemburgu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gagi
Gost
Gagi

Tadicu,nikad neces “postici”tako nesto sto su postigli fudbaleri sa prostora bivse SFRJ prije 60godina i puno kasnije kad ti ni tata nije bio rodjen,pomenut cu samo neke Bobek,Mitic ,Sekularac,Soskic itd. pa poslije Surjak,Zungul,Acimovic,Bogicevic,pa poslije njih Piksi,Dejo Savicevic itd,a sto se tice tvoje igre u Ajaxu CISTI ZUNZALJ,samo trcis kao muva bez glave i ne balavi “vedeto”srpskog fudbala.

Neznalica
Gost
Neznalica

Gagi, shvatamo da ga ne voliš, ali čovjek je u pravu.

Send this to a friend