Fudbal

Tandem preuzima Budućnost: Cilj vratiti titulu na stadion pod Goricom

Radisav Dragićević je 22. rješenje na klupi Budućnosti od 2006. godine, po treći put će voditi plavi klub nakon što je zajedno sa Nenadom Vukčevićem dobio šansu od aprila do juna 2010, a u sezoni 2012/2013 osvojio Kup Crne Gore.

Bivši trener Jedinstva, Iskre, Rudara, te pomoćnik u reprezentaciji Crne Gore je na sinoćnjem sastanku sa predsjednikom kluba Žarkom Burićem dogovorio da bude trener do daljnjeg.

“Ambicije su da vratimo poljuljano samopouzdanje i igru. Moramo da budemo sigurniji što se tiče igre. Posjedujemo kvalitet, toga smo svjesni, ali znanje koje imamo moramo da upakujemo sa trkom”, rekao je Dragićević.

A prvi pomoćnik 46-godišnjem Raju će ubuduće biti proslavljeni reprezentativac Crne Gore Andrija Delibašić.

“Sa Rajom Dragićevićem se dobro znam, jer smo sarađivali u dresu “hrabrih sokolova” na relaciji igrač – trener. Tu sam da mu pomognem”, rekao nam je 37-godišnji Nikšićanin.

Popularni Deli je od početka 2017. do maja 2018. godine radio kao asistent u Partizanu, zadužen je bio za rad sa napadačima. Sada je pred njim novi izazov.

“Poslije Partizana dolazim u još jedan veliki klub. Budućnost i Sutjeska su najveći klubovi u našoj zemlji, čast je biti dio ovakvog kluba”, jasan je Delibašić, koji je jasno poručio…

“Cilj je da vratimo titulu u Podgoricu. Daću sve od sebe da budem od pomoći. Zbog toga sam tu”, poentirao je nekadašnji golgeter

11 Komentara na "Tandem preuzima Budućnost: Cilj vratiti titulu na stadion pod Goricom"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend