Fudbal Petrovac gostuje na Zlatici

Temperatura najveći protivnik

Kom ima takav raspored da tek u sedmom kolu napušta Podgoricu, kada će negdje gostovati Iskri. Drugi put za sedam dana biće domaćin, a nakon Zete na Zlaticu stiže Petrovac.

Kom je na premijeri ostavio dobar utisak, osvojio bod protiv Zete, a danas će dojučerašnji drugoligaš pokušati u duelu sa ,,nebo-plavima da ostvari i prvu pobjedu. Ali, iskusni napadač Goran Vujović, ipak upozorava.

“Imali smo šansi protiv Zete, nijesmo uspjeli gol da postignemo. Kada je u pitanju ovaj meč naravno da vjerujemo da možemo do pobjede. Zašto da ne? Ali, sigurno je da će i nama i Petrovcu biti zaista teško, jer će vrućina, odnosno izuzetno visoke temperature u Podgorici biti najveći problem i najteži protivnik”, objasnio je Vujović.

Petrovac respektuje Zlatičane, ali u krajnjem vjeruje u pozitivan epilog.

Za nebo-plave je bod prihvatljiv, ali će igrati na sve tri.

“Tokom priprema na Zlatiboru nijesmo igrali sa Komom, ali smo pratili njihov rad i igre. Riječ je o ozbiljnom sastavu, sa dobrim igračima u svim linijama tima. Ne sjećam se kada smo posljednji put ostvarili dobar rezultat na Zlatici, ali vjerujem da ćemo ovoga puta prekinuti negativnu tradiciju. Bod je prihvatljiv, ali uradićemo sve da stignemo do pobjede”, rekao je trener Rudolf Marčić.

Kom i Petrovac igraće od 17.30.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Briđe
Gost
Briđe

srbima sve smeta!

Send this to a friend