Fudbal

“Ti si naša prva ljubav, Crna Goro volim te!”

Ti si naša prva ljubav, Crna Goro volim te!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Posted by Fudbalski savez Crne Gore - Football Association of Montenegro on Thursday, September 7, 2017

Atmosfera u svlačionici naše fudbalske reprezentacije poslije pobjede nad Rumunijom bila je fantastična, a izabranici Ljubiše Tumbakovića su uz poznatu navijačku pjesmu proslavili važan trijumf u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

“Ti si naša prva ljubav, Crna Goro volim te”, orilo se iz grla “sokolova”, koji su još jednom obradovali naciju i učinili da svi vjerujemo da podmlađena ekipa može do Mundijala u Rusiji.

Sada svi sa nestrpljenjem čekamo oktobarske (5. i 8.) mečeve sa Danskom i Poljskom u kojima će se odlučiti ko će iz naše grupe direktno na Svjetsko prvenstvo, kao i koja će selekcija kao drugoplasirana igrati u baražu.

Vjerujemo da će jedna od prve dvije pozicije pripasti fantastičnim momcima selektora Ljubiše Tumbakovića.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Mi smo porijeklom Dukljani 100%.

Srbin Bar
Gost
Srbin Bar

Ironija je u tome što pola ovih igrača nema ama baš nikakve veze sa CrnoM Gorom… Pitaj Boga da li su Marušić,Stojković,Ivanić,Simić do prije godinu dana ikad i kročili u CG 🙂

Objektivan
Gost
Objektivan

E greote od dudukljana koliko su kreativni ha,ha ha,uzmes tudju pjesmu I arlauces

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Cujes cim ti smeta znamo da si sa gornje granice – nemojte samo vi da pricate o tudjem!!! Zaobidjite nas ako boga znate sa vasom pricom! T I S I N A S A P R V A L J U B A V C R N A G O R O V O L I M T E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! J… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Uffffffff sto je fino ————–T I S I N A S A P R V A L J U B A V C R N A G O R O V O L I M T E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! J O V E T I C J E N A S!!!!!!!! J O V E T I C J E N A… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Htio sam ti nesto rec da ne zaboravim: Jovetic je nas!!! Jovetic je nas i bolja smo ekipa od vas!!!! Da li mozes da shvatis koliko nas zabolje za vasu pricu izlizanu.

Montenegro
Gost
Montenegro

Eto mu dokaz da iz rePrezentaciJe srb bjeze u nasu jer je bolja.. nekako smekerski izgledamo.. igramo mocno.. zamislii kad jedan igrac od navodno 70meleona’ moli da igra za nas, a Savicevic (genije kakvog srbija nikad imala nije, niti ce) ga pozdravi i zahvali na ponudi… AHAHAHAHA

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ti si operisan i nema tebi spasa vise – Jedino ti preostaje kod Antilopija na podmazanje!

CG Berane
Gost
CG Berane

ljubomori nije mesto odje…..idi malo pa se socijalizuj i malo zivi zivot ne gledaj u komsiluk…a ako si iz ove nase lijepe CG prijatelju imam samo jedno za tebe…..bog da ti je upomoc kad si na sebe ljubomoran i ako ima neko papire ovom coveku da vrati jer ih je on izgubio ili mu ih je Bog uzeo 😀

Lgl
Gost
Lgl

Svaka cast za atmosferu medju reprezentativcima.Sto god bilo CG je uz njih

Send this to a friend