Fudbal

Titograd je zahtjevna ekipa, ali kraj Bistrice očekuju pobjedu

Do kraja Telekom 1. CFL u sezoni 2018/19. ostala su još četiri kola, aktuelni šampion ima sedam bodova više od viceprvaka, “plavo-bijelima” je matematički potrebno još šest poena pod uslovom da “plavi” sve dobiju.

Međutim, Sutjeska je odavno prestala da misli na Budućnost! Nikšićani kako ih je naučio Nikola Peco Rakojević koji se oporavlja i koji im je usadio pobjednički DNK razmišljaju samo od utakmice do utakmice.

A protivnik u 32. kolu elitne konkurencije je OFK Titograd kraj Bistrice! Sutjeska želi da nastavi niz neporaženosti od 25 utakmica (rekord po broju mečeva bez poraza drži Budućnost iz sezone 2007/08 27 utakmica), te ostvari još jedan korak ka odbrani trona…

“Svaki gol, potez i bod vrijede praktično duplo. Pred nama je zahtjevna i izazovna utakmica protiv dobre ekipe. Biće nam potrebno mnogo truda, ali sam ubijeđen da ćemo se radovati” poručio je majstor “plavo-bijelih” Marko Ćetković, koji poručuje da sve zavisi od prvaka naše zemlje.

“Ako budemo pravi, neće doći u pitanje ishod susreta. Na našem terenu moramo da jurimo pobjedu. Nemamo rezervnu varijantu. Moramo da budemo maksimalno odgovorni, a onda rezultat ne bi smio da izostane”, poručio je Ćetković.

“Romantičari” će pokušati da zadrže četvrto mjesto koje vodi u Evropu ukoliko Budućnost osvoji Kup protiv Lovćena, ali Titograd nije u dobroj formi u posljednje vrijeme pet utakmica ne znaju za trijumf (tri remija, dva poraza)…

“Čeka nas šampion, koji će dati sve da nastavi sa dobrim partijama. Međutim, to je odličan ispit za nas. Znamo koliko je Sutjeska opasna, ali se nadam da ćemo njihove napadačke sposobnosti neutralizovati svojom igrom”, poručio je strateg “romantičara”, Peter Pakult.

Duel kraj Bistrice počeće u 16 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Micom
Gost
Micom

Momci danas samo agresivno i pametno do pobjede. Titula se moze osvojiti danas. Najvazija utakmica prvenstva. Idemoooo do pobjede… 😀😀😀

Micom
Gost
Micom

Najvaznija utakmica Sutjeske! Momci danas morate da izginete, danas se titula uzima 😀😀😀

Send this to a friend