Fudbal

Titograd spretniji na teškom terenu u Radanovićima

foto: OFK Titograd

Lider na tabeli OFK Titograd nastavio je sa pobjedama, dokje Grbalj i treći put u novoj sezoni poražen na svom terenu istim rezultatom.

Kao i na prethodnim utakmicama sa Lovćenom i Rudarom i u duelu sa OFK Titogradom ,,trikolori” su bili biži pobjedi, imali više prilika, a na kraju izgubili utakmicu.

Gol odluke za goste iz Podgorice bio je kreacija upornog i spretnog Pavlovića, koji je iskoristio neopreznost Manojlovića, idealno ubacio pred gol. Strijelac Miličković je samo promijenio smjer lopti, koja je završila u mreži u finišu. Gosti ostaju na vrhu tabele, ,,trikolori” još traže golgetera…

“Teren nije bio dobar za igru, nijesmo mogli razviti pas igru. Bilo je više borbeno nego kvalitetno, pobijedili smo meč na mišiće. Naš golman je bio siguran, a postigli smo srećno gol”, kazao je Igor Pamić, trener OFK Titograda.

Interesantno, OFK Titograd je prekinuo izuzetno loš niz na gostovanjima Grblju, na posljednjih deset poražen je čak sedam puta.

“Nijesmo realizovali nekoliko idealnih prilika. Naivno smo primili gol i moraću da razgovaram sa fudbalerima. Biće teško raditi na realizaciji napada”, rekao je Vesko Stećević, trener Grblja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gojo
Gost
gojo

culi covjeku izjavu za sina, a ovaj sto ga zamijeni dobi najvecu ocjenu.kaako je skroman

Marko
Gost
Marko

Ali najjaca izjava,,kad je pamic izasao (sin) izgubili smo dušu”..družeee

Zoran
Gost
Zoran

Mi trebamo sto vise hrvatski treneri u cg…..oni imaju taj vid , harismu i …sa njima korak u napred idemo…..nezaboravite sto je cico uradio za crnogorski fudbal a sada Pamic reseta….

centras
Gost
centras

ako ces ovoga sa cicom poredit ,bez majke

Send this to a friend