Fudbal

Titograd želi novu pobjedu

foto: OFK Titograd

U trećoj utakmici na svom terenu Grbalj dočekuje lidera, ekipu OFK Titograd, sa željom da ne doživi ishod kao na prethodnim duelima sa Lovćenom i Rudarom koje su izgubili istim rezultatom (0:1).

Tokom sedmice trener Vesko Stešević posebno je radio sa svojim izabrancima na otklanjanju zastoja u završnim akcijama i povećanju efikasnosti. Jer, u dosadašnjim utakmicama, na četiri utakmice ,,trikolori” su samo u Petrovcu pogodili mrežu. Ostalo je sve bilo na nuli.

“Stvaramo prilike, bilo je gol šansi, ali lopta nije završavala u mrežu, što zbog dobrih odbrana protivničkih golmana, ali i naše dekocentracije i nepreciznosti. Vrijeme je da i mi krenemo, nadam se da će se to desiti u duelu sa liderom”, priželjkuje Nikola Popović, koji je u minulom šampionatu upamćen po dobrim potezima u završnici pred golom.

Što se tiče gostiju iz Podgorice, oni su na terenu kraj Jadranske magistrale uvijek pružali kvalitetne partije, mada je u prošloj sezoni sastav Grblja ostvario pozitivne rezultate. Biće zanimljvo kako će se podgorički sastav predstaviti sa novim trenerom i u novoj formaciji, a kao vodeća ekipa državnog prvenstva.

Na pobjedu!

Fudbaleri OFK Titograd nakon sjajnog učinka u prva četiri kola, lidersku poziciju braniće u Radanovićima. ,,Crveni” su odlično počeli sezonu i u četiri meča osvojili 10 od 12 mogućih bodova.

Igor Pamić, šef stručnog štaba OFK Titograd, smatra da će gostovanje ekipi iz Radanovića biti veoma zahtjevno.

“Mi smo favoriti i tu ulogu prihvatamo. Ipak, moramo da budemo veoma oprezni i da odigramo disciplinovanu utakmicu, da iskoristimo individualni kvalitet koji je na našoj strani, kako bi ostvarili pozitivan rezultat. Grbalj je nezgodan protivnik, a mi moramo dati sve od sebe kako bi nametnuli naš ritam i iz ovog meča izašli kao pobjednici”, kazao je Igor Pamić.

Send this to a friend