Fudbal

Trener Partizana: Bezobrazluk, neću da radim ovdje

Odluka Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije da se susret Crvene zvezde i Voždovca odloži zbog nekoliko bolesnih igrača u redovima aktuelnog prvaka, razbjesnila je trenera Partizana Aleksandra Stanojevića.

47-godišnji Beograđanin dovodi u pitanje regularnost prvenstva.

„Ima li ovdje neko da kaže nešto, bre?! I poslije se čudite zašto Partizanovi navijači reaguju na određene načine. Sad nas pravite ludima i pričate nam o virusu“, počeo je Stanojević i nastavio:

„Dovodite nas u situaciju da sumnjamo u institucije i da radimo ovaj posao koji radimo. Nemojte to da radite. Ima li neko od vas, novinara, da kaže nešto? Da li je moguće da vjerujete da zbog virusa ne mogu da igraju utakmicu? Imaju 30 igrača, zašto ne napišete to? Ili se ovdje već sve zna i već neko zna ko će biti šampion i šta će biti“, kazao je trener crno-bijelih.

Ovo je već druga odložena utakmica Crvene zvezde od starta sezone.

„Pustite nas da se borimo sportski, kao što je do sada bilo. Pustite da igramo Evropu onda, nema problema, idite na deset bodova i igrajte svoju ligu, pravite interesne stvari. Stvarno bezobrazluk! Neću da se bavim više ovim poslom, neću da radim ovdje“, poručio je Stanojević.

Partizan trenutno na vrhu tabele ima dva boda više od vječitog rivala.

Send this to a friend