Fudbal Prelazak

Tučević i Miloš Vučić u Zlatiboru

Dva crnogorska beka nastavljaju karijeru u Srbiji – dogovor sa Zlatiborom postigli su Ilija Tučević i Miloš Vučić.

Obojica su bivši fudbaleri Budućnosti, s tim što nijesu u istom period nosili dres podgoričkog kluba.

Tučević je prošle sezone bio član ruskog Armavira, dok je Vučić ljetos napustio redove šampiona Telekom 1. CFL u koji je u međuvremenu stigao njegov rođeni brat Marko.

“Imao sam dobar period u ruskoj drugoj ligi. Nakon toga je bilo raznih kontakata, konkretnih ponuda, ali spletom okolnosti, a malo i svojim greškama – sve sam odbio. Maltene u posljednjem trenutku pojavila se opcija da pređem u Zlatibor. Čelnici kluba su bili konkretni. Brzo i lako smo se dogovorili. Stigao sam na Zlatibor i od sjutra počinjem da treniram sa novom ekipom. Trebaće mi malo vremena da uđem u ritam, ali očekujem da se uskoro izborim za mjesto u timu. Ugovor će biti potpisan do kraja sezone, uz mogućnost da na zimu promijenim sredinu”, rekao je Tučević za Arenu.

Dvadeset petogodišnji defanzivac najbolje se snalazi na poziciji lijevog beka, a prije Budućnosti trag je ostavio u Grblju za koji je nastupao pet godina.

Tučević je prošao naše mlađe reprezentativne selekcije.

Društvo u Zlatiboru praviće mu kolega iz odbrane, koji pokriva desnu stranu terena – Miloš Vučić.

Rođeni Nikšićanin je ponikao kraj Bistrice, bio je višegodišnji prvotimac Sutjeske, a potom je uslijedila selidba u tabor najvećeg rivala sa kojim je osvojio titulu.

Vučić je prije par mjeseci napustio Budućnost i bio blizu inostranog angažmana.

Send this to a friend