Fudbal

Tumba se vraća na Marakanu poslije 18 godina

foto: fscg.me

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković nakon 18 godina vraća se na Marakanu.

Legendarni trener Partizana na najvećem srpskom stadionu nije bio od 14. oktobra 2000. godine, kada je zbog incidenata (tuča navijača nasred terena, suzavac, gađanje bakljama, stolicama…) nakon svega tri minuta igre prekinut 115. vječiti derbi između beogradskih crveno i crno-bijelih.

Batine u čuvenom tunelu Marakane (i na putu do tunela) nijesu tada zaobišle ni našeg sadašnjeg selektora…

“Nisam bio baš odavno tamo”, rekao je juče uz osmjeh popularni Tumba.

“Mada, ne računajući taj prekinuti derbi, lijepe uspomene me vežu za taj stadion. Rezultatski sam bio uspješniji nego u Hramu fudbala, na Partizanovom stadionu. Mislio sam da će se igrati u Humskoj, pa da budem i u nekoj ulozi finog domaćina, ali…”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
razocarani
Gost
razocarani

Tumba je u teskoj situaciji.DUKLJANI ce u Beogradu primiti,minimum PET komada,a onda ce Dukljanski ,,strucnjaci,,optuziti Tumbu da je pustio Srbiju.

Hektor
Gost
Hektor

Opet prica o nekom domacinstvu, bratiji i druga naglabanja. Vodis CG, ides da bodove uzmes, a ne u posjetu zavicaju…

Simeone
Gost
Simeone

Tako je,dosta je vise Tumbakovicu precerao si,ti si selektor Crne Gore i u skladu sa tim treba da se ponasas ,drugim rijecima da budes profesionalac.Ili treba da sumnjamo da si predao i ove bodove unaprijed Srbiji I Murinjo je trenirao Celsi Inter Real Porto itd.,pa ne prica o emocijama i ‘domacinstvu’ zbog toga kad igra protiv tih istih klubova,vec je… Više »

Send this to a friend