Fudbal Saopštenje

U Danilovgradu uskoro i novinarska loža

foto: FSCG

Iskra je renovirala stadion, popravljen je glavni teren, stavljeni su reflektori, urađena je tribina…

Sve je to za pohvalu, ali su čelnici kluba zaboravili jednu bitnu stvar. Uslovi za rad novinara trenutno ne postoje, jer su predstavnici medija pomiješani sa navijačima.

Ovo je bio povod da se oglasi i Iskra.

“Kao što ste upoznati, Uprava FK Iskra u kontinuitetu ulaže napore kako bi stvorila što bolje uslove za odigravanje utakmica na stadionu Braće Velašević u Danilovgradu i stvorila što bolje uslove za posjetioce na stadionu. Uz pomoć Fudbalskog saveza Crne Gore, Opštine Danilovgrad i sponzora, Uprava kluba je sprovela, za naše prilike veliku rekonstrukciju stadiona. Izvođenje radova u prvom dijelu sezone podrazumijevalo je i odigravanje utakmica, na kojima je naš klub bio domaćin, na stadionima van Danilovgrada, tako da su naši fudbaleri cijelu prvu polusezonu praktično bili gosti. I pored te otežavajuće okolnosti, naš klub trenutno zauzima treću poziciju na tabeli. Rekonstrukciji stadiona smo pristupili savjesno i profesionalno, uzimajući u obzir sve sadržaje koje bi jedan stadion trebao da ima. Tako smo i u projektu rekonstrukcije predvidjeli odvajanje VIP lože sa posebnim prostorom za novinare, koje smatramo važnim dijelom svakog događaja. Kako ste i zapazali, taj dio nije bio spreman za prvu utakmicu u ovom dijelu sezone, pa koristimo priliku da Vas informišemo da će izdvojeni prostor za smještaj novinara biti spreman prilikom odigravanja utakmice četvrtog kola drugog dijela sezone između Iskre i Rudara, koja je rasporedom odigravanja utakmica predviđena za 7. mart 2020. godine”, stoji u saopštenju FK Iskra, koje je potpisao predsjede+nik Blažo Šaranović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milo
Gost
Milo

Svaki cast!!!!! Za svaku pohvalu je rad gospodina Saranovica! Niko u istoriji kluba nije ucinio ovoliko po pitanju infrastrukture!

Send this to a friend