Fudbal

U Grblju priželjkuju uspješno proljeće

foto: CdM

Prvoligaši privode kraju zimsku pauzu fudbalerima Grblja ostalo je još šest dana do početka priprema za proljećnu polusezonu, u kojoj imaju evropske ambicije.

“Trikolori” su sporije ušli u prvenstvo, nanizali nekoliko poraza, a onda je ekipa ušla u formu.

Tim Veska Steševića pronašao je kontinuitet dobrih igara i rezultata, završivši jesen na šestom mjestu, među ekipama koje gaje nadu u izlazak na međunarodnu scenu.

“Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i napunimo baterije od posljednje takmičarske utakmice. Iza nas je naporna i turbulentna jesen, pogotovo start šampionata. Ipak, kako su prolazili mečevi, tako smo i mi kao tim djelovali sve ozbiljnije. Počeli smo da pobjeđujemo, pokazavši da možemo da se nosimo sa svima. Spasili smo polusezonu, s tim što bi u nastavku trebalo da zadržimo pozitivan ritam. Uželjeli smo se treninga i jedva čekamo okupljanje. Uz dobre pripreme i malo više sreće, uvjeren sam da Grbalj do kraja prvenstva može da bude konkurentan u borbi za Evropu”, rekao je iskusni defanzivac Predrag Kašćelan.

Grbalj je sa dvije uzastopne pobjede završio jesen, a prethodno je, između dva duela sa Sutjeskom, imao niz od osam vezanih utakmica bez poraza.

“Sve ono što je bilo dobro prethodne polusezone, napravili smo kao kolektiv. Iz grupe se uvijek izdvojio neki pojedinac. Treba da se držimo pravila pozitivne stvari valja zadržati, a greške otkloniti. Bogatiji smo za polugodišnje iskustvo, zajedništvo i rad sa trenerom Steševićem. Imamo osnovu, na nama je da pokažemo napredak, timski i individualni. Optimista sam. Vjerujem u pozitivan epilog prvenstva zaključio je Kašćelan”, nekadašnji fudbaler Bokelja, Mladosti (sadašnji Titograd), te Spartaka i Subotice, Dokse, Arsenala iz Tule, Himika i Vasalundsa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bulat
Gost
Bulat

Samo naprijed.Tiho I bez pompe polagano su se podigli I sada su već konkurentni za plasman u Evropu.Naprijed Steševiću, želim ti da se plasirate makar do trećeg mjesta I da ljetos prodjete dva kola u Evropi I uzmete bar pola miliona.

Send this to a friend