Fudbal

U Lovćenu smatraju da imaju kvalitet za elitu

Lovćen je tokom sezone imao dosta problema, često bio daleko od bitke za prvo mjesto, pa se sticao utisak da su se u prijestonici pomirili sa činjenicom da će još najmanje jednu sezonu čekati kako bi se vratili u elitni rang.

Ali, Cetinjani su u finišu sezone uspjeli da osiguraju mjesto u baražu, a nakon remija protiv Kom Eurozoxa na Zlatici danas Lovćen ima priliku da minimalnom pobjedom na Trešnjici osigura povratak u Prvu ligu.

“Revanš dočekujemo sa aktivnim rezultatom i to je ono čemu smo se nadali. Smatram da smo dokazali da imamo kvaliteta za elitu. Siguran sam da ćemo, ukoliko budemo pružili borbenu igru, ispuniti cilj” poručio je Mićo Perović, golman Cetinjana.

Lovćen je odigrao dobro na Zlatici, hrabro se suprotstavio prvoligašu, koji iako nije slavio kao domaćin, opet je u prednosti, jer svaki remi odgovara Komu.

“Kom je pokazao da je dobra ekipa, ali naša borbenost je bila na visokom nivou, pa rezultat nije mogao da izostane. Vjerujem da će i naša želja biti presudna u ovom meču”, dodao je golman Lovćena.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Tumbakovic. Savicevic. Srbija…Srbija.

Pjer
Gost
Pjer

Linija izmedju elite i druge lige vrlo tanka tako da imate sigurno

Send this to a friend