Fudbal

U Zeti vjeruju da su dosta promašivali i da je vrijeme za pobjedu

Da su rezultati bili u skladu sa igrama, Zeta bi poslije pet kola vjerovatno bila među vodećim ekipama Telekom 1. CFL.

Ovako, “vukovi” imaju svega dva boda i u seriji su od tri poraza Iskra i Budućnost su ih savladali na ,,Trešnjici”, dok su između tih duela izgubili od OFK Titograda u gostima. Upečatljiv je bio nedostatak sreće i realizacije u posljednjem kolu, sa ,,plavima” na domaćem terenu. Zećani su bili toliko dominantni da je njihov trener Dragoljub Đuretić izjavio kako je izgledalo kao da igraju sa niželigašem, dok je strateg Budućnosti Zoran Govedarica igru svog tima okarakterisao kao katastrofalnu.

Presudio je, ipak, autogol i Zeta je ostala pri dnu tabele, jedina uz Mornar bez pobjede u ovoj sezoni.

“Igramo dobro, ali promašujemo dosta šansi. Nemamo ni sreće, ali valjda je tome došao kraj. Zaslužili smo više bodova nego što imamo, ali nema ništa od gledanja unazad, moramo da se okrenemo narednim izazovima i počnemo da pobjeđujemo već od utakmice sa Grbljem”, izjavio je Jovan Baošić.

Poslije tri poraza na svom terenu (svaki 1:0) u duelima gdje su fudbaleri Grblja nadigrali rivale, a ostali praznih šaka, prvoligaš iz Radanovića ide na noge Zeti koja nije bila uspješna na startu novog prvenstva. Međutim, i u taboru kluba iz Golubovaca ističu da su bolje igrali nego što to pokazuju rezultati, a toga je svjestan i trener ,,trikolora Vesko Stešević.

“Imam informaciju da niko nije tako nadigrao Budućnost kao Zeta, a doživjela je poraz autogolom. Slično se i nama dešava, zato smo morali dobro da se pripremimo. U svakom slučaju, Zeta ima mlade fudbalere, vrlo nadarene i ako im krene, mogu da budu vrlo opasni. Što se nas tiče, uočili smo problem u realizaciji jer stvaramo prilike, ali ne dajemo golove. Nadam se da će preuzete aktivnosti na poboljšanju efikanosti dati rezultate”, istakao je Stešević.

Send this to a friend