Fudbal

UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Ronalda

Disciplinska komisija Evropske kuće fudbala (UEFA) pokrenula je danas postupak protiv fudbalera Juventusa Kristijana Ronaldazbog crvenog kartona na utakmici protiv Valensije na startu Lige šampiona.

Portugalac je isključen zbog neprimjerenog ponašanja nakon što je uhvatio za kosu defanzivca španskog tima Džejsona Murilja.

Ronaldo će, izvjesno, propustiti naredni meč Stare dame u elitnom takmičenju, a ostaje da se vidi da li će kazna biti oštrija.

Konačnu odluku, disciplinska komisija UEFA doneće u četvrtak, 27. septembra

Juventus nakon trijumfa na Mestalji (2:0), u narednom kolu, 2. oktobra, dočekuje Jang Bojs.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mister no
Gost
mister no

potpuno se slazem sa Zabjelom i Podgoricom,ne volim nesto posebno Ronalda ali ono je sramotno sto ucinje sinoc sudija,a Ronaldu svaka cas,pokazao je svima kako se nikad ne odustaje i da se svaka utakmica igra ka finale!

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Glad,zelja,strast,svaka cast Ronaldu!covjek ima sve u zivotu,obezbijedio je 100generacina iza sebe,ali i dalje zeli da pobjedjuje.i nepravda ga zaboli.zato je i pustio suzu,to mogu samo pravi sampioni.Mozete da ga ne volite,mrzite,ali ovaj covjek zivi za ovaj sport koji se zove fudbal.cijeni i postuje to.,gdje je postao ovo sto jeste danas jedan od najboljih iiikaada…

blazo
Gost
blazo

tolko smo se puta nsgledali njegovih teatralnih scena dje glumi faul, da nije taka loptu ili da nije u ofsajd pa bas nemoses reci da cijeni fudbal i postuje, s slazem se za njegovu glad za fudbalom samo mislim da dolazi iz njegovog egoizma

Podgorica
Gost
Podgorica

Nema tu sta da se pokrece..pokrenite protiv sudije briha..ono je sramota..koji mozak je njega posle mundijala moga da postavi za sudi..

Send this to a friend