Fudbal

Utakmice protiv komšija dobar test za sokolove

Crnogorska fudbalska utakmica počela je pripreme za prijateljsku utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom koja je na programu u ponedjeljak uveče.

Na prvom treningu selektor Ljubiša Tumbaković mogao je da računa na 18 igrača.

Tumbaković je odlučio da duel protiv “zmajeva”, ali i onaj protiv Slovenije 2. juna, propuste Stevan Jovetić, Stefan Savić, Nikola Vukčević, Mladen Božović, Emrah Klimenta, Aleksandar Šćekić, Marko Bakić, Mirko Ivanić i Vukan Savićević.

Ekipi će se sjutra pridružiti Adam Marušić i Nebojša Kosović, Marko Simić priključiće se u subotu, a Vladimir Jovović u ponedjeljak.

“Dobar test za nas. I Bosna i Hercegovina i Slovenija su kvalitetne reprezentacije, stoga očekujemo dvije teške utakmice prvenstveno zbog izostanka velikog broja igrača. Na nama je da damo svoj maksimum i nadam se da ćemo uspjeti da ostvarimo dobre rezultate”, rekao je uoči treninga golman Danijel Petković.

Duel protiv “hrabrih sokola” biće posljednji za trojicu asova iz selekcije Bosne i Hercegovine Misimovića, Spahića i Ibiševića.

“Prijateljske utakmice nikada nisu dovoljno dobro propraćenje, ali ovoga puta mislim da će se oni potruditi da naprave svojevrsni spektakl”, kazao je Petković.

Meč između BiH i Crne Gore igraće se 28. maja u Zenici s početkom u 18 časova.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sprdnja
Gost
sprdnja

Pa što da očekujemo…

Send this to a friend