Fudbal

Uvijek na pobjedu,bez obzira na to ko je protivnik

Marko Vešović nije igrao protiv Rumunije (0:0) i Litvanije (2:0) zbog povrede, tako da će večeras protiv Srbije (20.45) debitovati u novom Uefinom čedu Ligi nacija.

Dvadesetsedmogodišnji univerzalac vjeruje u tri boda!

“Uvijek idemo na pobjedu bez obzira ko je protivnik. Vjerujemo u svoje kvalitete, pokazali smo da možemo da se nosimo sa bilo kojom evropskom reprezantacijom. Na našem terenu uvijek imamo maksimalne ambicije”, rekao je defanzivac/ofanzivac poljske Legije, koji tipuje na faktor publike.

“Uz pravu podršku sa tribina, koju reprezentacija uvijek ima, možemo napraviti dobar rezultat protiv izuzetno ozbljnog protivnika”, jasan je Vešović.

Srbija?

“Znamo njihove kvalitete. Srbija ima dobre igrače, izuzetne individualce koji igraju u evropskim klubovima. Igrači su nastupali na velikim takmičenjima, imaju iskustva i to su stvari koje se mogu okarakterisati kao njihova prednost poručio je momak koji je za Crnu Goru odigrao 19 utakmica potpisavši jedan gol.

Ali…

“Nas karakteriše izuzetna kompaktnost i fantastična atmosfera. Odlično otvaranje Lige nacija i četiri osvojena boda učinili su sve to još boljim. Uz to, imamo igrače koji jednim potezom mogu da riješe utakmice, jasan je Vešović.

3 Komentara na "Uvijek na pobjedu,bez obzira na to ko je protivnik"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend