Fudbal

Desetkovana Crna Gora remizirala sa Kosovom

foto: FSCG

Poslije dana u kojem je nažalost politika pobijedila fudbal, naša reprezentacija remizirala je pred praznim tribinama stadiona pod Goricom 1:1 sa Kosovom, u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Bez najboljih igrača Jovetića, Savića i Vukčevića, kao i Ivanića i Stojkovića, koji nisu igrali zbog pritiska iz Beograda, “sokolovi” su osvojili bod.

Selekcija Kosova bila je bolja u prvih 45 minuta. U nekoliko navrata nas je spašavao sjajni Milan Mijatović, ali nije mogao da zaustavi udarac Milota Rašice u 25. minutu.

Crna Gora bila je bezopasna u prvih 45 minuta, a i u uvodnim minutima nastavka Kosovo je kontrolisalo situaciju na terenu.

U 63. minutu veliku šansu imao je Aljiti, ali je prečka sačuvala Mijatovića.

Do gola vrijednog boda Crna Gora stigla je u 69. minutu. Centrirao je Janković, a loptu je na drugoj stativi sačekao i u mrežu poslao Stefan Mugoša.

Bio je to njegov osmi gol u dresu reprezentacije, u 30. nastupu u majici sa državnim grbom.

U završnici su oba tima igrali za pobjedu, ali se do kraja rezultat nije mijenjao.

Crna Gora ima dva boda poslije tri kola kvalifikacija za EURO, a sljedeći meč će “sokoli” odigrati u ponedjeljak u Olomucu protiv Češke, koja je večeras pobijedila Bugarsku 2:1.

U danu koji ćemo zbog nesportskih dešavanja željeti što prije da zaboravimo, naš tim je ostao bez dva važna boda u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo.

UŽIVO:

CRNA GORA – KOSOVO 1:1

Mugoša 69′ – Rašica 24′

90′- Četiri minuta sudijske nadoknade.

85′- Posljednja izmjena u našem timu. Jovović umjesto Jankovića u završnici.

84′- Pokušao je Mugoša iskosa sa desne strane da iznenadi Murića, ali nije bio precizan.

71′- Bećiraj iz prve nakon centaršuta, šut sa pet metara iz okreta, lopta ide pored stative. Boljević mijenja Tomaševića, ofanzivna izmjena!

69′-GOOOOLLLLLLLL! STEFAN MUGOŠA! Centrirao je Marko Janković sa desne strane, a na drugoj stativi je loptu sačekao napadač “sokolova” i dao gol!

63′- Aljiti pogađa prečku glavom sa nekoliko metara. Mnogo sreće za Crnu Goru.

59′- Bakić mijenja Šćekića. Prva izmjena u našoj reprezentaciji.

54′- Snažan šut Mugoše sa nekih 25 metara. Lopta je zakačila spoljni dio mreže.

50′- Češka je preokrenula protiv Bugarske, pogodio je ponovo Patrik Šik.

46′- Nastavljena je utakmica u Podgorici. Nadamo se boljem izdanju našeg tima.

Poluvrijeme. Vodi Kosovo golom Rašice. Blijedo izdanje “sokola” pred praznim tribinama pod  Goricom u prvih 45 minuta.

40′- Dobra šansa za Kosovo, šutirao je Murići, ali je odbranio Mijatović.

38′- Povrijeđenog Zeneljija mijenja Zegrova.

35′- Naši i dalje bez rješenja u napadu. Kosovo čuva prednost.

24′- Vode gosti, strijelac je Miljot Rašica. Dobro se snašao pred golom Mijatovića i snažnim udarcem poslao loptu u mrežu.

20′- Preslab pokušaj Vešovića sa nekih 15 metara. U međuvremenu je Češka izjednačila golom Patrika Šika.

11′- Zenelji je šutirao iz slobodnog udarca, iskosa sa lijeve strane sa 18 metara, ali je dobro reagovao Mijatović i odbio loptu.

6′- Prva akcija naših momaka. Mugoša je sa sedam – osam metara slabo zahvatio loptu i nije bilo opasnosti po Murića.

3′- U našoj grupi večeras i Češka dočekuje Bugarsku. Gosti od trećeg minuta iznenađujuće vode golom Ise.

1′- Počeo je meč pod Goricom. Sa centra su krenuli naši momci. I zvanično večeras sa klupe Crne Gore meč vodi Miodrag Džudović.

20:42 – Na tribinama Gradskog stadiona su Stefan Savić i Stevan Jovetić, koji zbog povrede nisu mogli da konkurišu za tim Crne Gore.

20:31 – Gol Kosova braniće Arijanet Murić, momak koji je svojevremeno bio mladi reprezentativac Crne Gore. Nije dobio šansu u našoj najboljoj selekciji, pa je odlučio da prihvati poziv iz Prištine.

20:20 – Među stativama gola Crne Gore biće Milan Mijatović. Čuvar mreže Budućnosti dobio je prednost u odnosu na dosadašnjeg prvog golmana Danijela Petkovića, koji u dresu Lorijena nije branio još od 19. decembra prošle godine.

19:48 – Zbog današnjih događanja sa reprezentatvicima iz Srbije, po malo neočekivano je šansu da debituje u nacionalnom timu dobio štoper Zete Igor Vujačić. On će u posljednjoj liniji odbrane zaigrati sa Markom Simićem.

19:33 – Poznati su i zvanični sastavi. Kao što je i najavljeno, u timu nema Stojkovića i Ivanića, dok su ostali igrači iz Srbije u timu.

19:28 – Utakmica pod Goricom nažalost je imala političku pozadinu jer zbog pritisaka iz Srbije na klupu našeg nacionalnog tima nije mogao da sjedne selektor Ljubiša Tumbaković.

Njemu je predsjednik Fudbalskog saveza navodno ponudio da ostane na toj poziciji i da ne vodi duele sa Kosovom u Podgorici i Prištini, ali je iskusni stručnjak to odbio iz moralnih razloga.

19:15Tokom dana počele su da stižu informacije o ozbiljnim pritiscima pojedinih navijačkih struktura da igrači rođeni u Srbiji večeras ne istrče na teren stadiona pod Goricom jer bi na taj način priznali Kosovo.

Crna Gora ima bod poslije dva kola ciklusa za kontinentalni šampionat. Na premijeri je naša selekcija remizirala u Bugarskoj 1:1, da bi potom pod Goricom izgubila od Engleske 5:1.

Večerašnji susret, koji počinje u 20.45, igraće se pred praznim tribinama zbog kazne UEFA.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
POJK
Gost
POJK

E komentatori niste vi ni c od Crnogoraca. Pravi Crnogorci su vazda bili i ostali dostojanstveni i postovali su sve ljude koji su imali hrabrosti i postenja i odnosili se prema svojoj domovini kao pravi ljudi koji su cuvali kroz svoj dignitet i dignitet svoje domovine. Oni su znali da postuju i ljude koji su imali obraza i nisu kaljali… Više »

MNE
Gost
MNE

Da je vječno nezavisno Kosovo!!!

AjmoOpet1918
Gost
AjmoOpet1918

Da je vjecna nezavisna Boka!

Car
Gost
Car

Ukrajinskim navijačima želim puno sreće na gostovanju u Beogradu i da se živi vrate kući.

Velika Poljana
Gost
Velika Poljana

Mislim da nikakva histerija, posebno ne pljuvanje ni prilice nasem narodu. Pritisak na ljude je bio u skladu sa karakterom srpske politike. Selektor je odmah nakon izvlacenja grupa trebao otici. Jedino sacuvati Ivanica, Stojkovic je i ranije trebaio biti odstranjen.

Razocarani
Gost
Razocarani

Kako bi ih odrali da smo bili u punom sastavu.mislio sam da ce nam kosovari ipak dati 3 boda jer smo ih priznali kao drzavu i sto smo ih praznih tribina sacuvali od neprijatnih scena od nase brace srba koji bi dosli na tribine.strasno

Fileopg
Gost
Fileopg

Baš me čudi da se odupirači i Magistar nijesu oglasili….Mogli bi odupirači održati jedan protest što Crna Gora je igrala protiv Kosova….

Nema veze
Gost
Nema veze

Biće prilike, vratićemo beograđanima.

Jecmenica
Gost
Jecmenica

Bog im je sinoc poslao peticu u Ukrajini.

PET Danica
Gost
PET Danica

Pet VEKOVA,
Pet KOMATA,
Pet-i OKTOBAR, nebo sve vidi

Danko
Gost
Danko

Stefaaaaaaaannnnn !!!!!!!! Bravo majstore!

Boksi
Gost
Boksi

Potez Ivanica, Stojkovica i Tumbakovica nema veze sa Crnom gorom direktno. Oni se uvek bore za svoju drzavu Crnu goru u drugim utakmicama. Njihov potez je takav jer nece da igraju protiv tima koji ne priznaju kao drzavu. Bas kao i Srbija, Spanija, Rusija, Grcka, Brazil, Argentina i jos pola sveta. Ostali reprezentativci Crne gore priznaju Kosovo kao drzavu i… Više »

Sv Ilija
Gost
Sv Ilija

Ne lupetaj Boksi. Kad potpišeš ugovor treba da se držiš njega. Kad vodiš nacionalnu fudbalsku organizaciju treba da imaš osnovni osjećaj dostojanstva pa da si sto puta bio najbolji igrač. Trener, ova dva igrača i Dejo treba da idu.

PETARDA
Gost
PETARDA

KAKVE VEZE,nismo region rs.Ugovor,nisu igrali iz ljubavi, ali,Cigankov,hvala ti zbog ove četvorice/Ivanić nije srbin/…..

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Ne mlati!

Jecmenica
Gost
Jecmenica

Analogije su to kao cijela vasa istorija.

POJK
Gost
POJK

Bravo Boksi.

Markisa1
Gost
Markisa1

Ne mlatinjaj zivotati. Zakasnela pamet i moralnost proradili pred samu utakmicu. Sram ih bilo sva trojica nikad vise za reprezentaciju. Ti veliki moralisti sto ne napuste citavu takmicenje jer igra i Kosovo. Bas me zanima oceli igrati Srb ako dodje do tog da zaigraju sa Kosovom. Sad da imma Fife rekla bi im po dzepu i kaznila ih da placu.… Više »

kki
Gost
kki

najjaci tandem dejo savicevic i branko brnovic…garantuju uspjehe

Razocarani
Gost
Razocarani

Kako bi ih odrali da smo bili u punom sastavu.mislio sam da ce nam ipak kosovari dati 3 boda jer smo ih priznali kao drzavu i sto smo ih praznih tribina sacuvali od neprijatnih scena od nase brace srba koji bi dosli na tribine.strasno

Samo Crna Gora
Gost
Samo Crna Gora

Dejane, vrijeme je vise… Hvala adminu ako dupusti komentar.

Marko
Gost
Marko

Srbi sami sebe izbacuju iz CG , reprezentacije i slicno. Da ne bude zabune da ih crnogorci nešto prozivaju. Ili jesi ili nisi za CG, ako nisi sretan ti put nadji drzavu koja ti više prija,

Arsen
Gost
Arsen

Ovo su Srbi i Kosovari dogovorili ali Bog je velik i bio je uz ispravne i hrabre! Bravo momci i da ste izgubili 5 razlike bilo bi opet BRAVO! Bravo i za Beciraja da je spavao na terenu on je izasao i bio sa drugovima! A i Beciraj nije njihov nego nas! A i oni su bili nasi samo ne… Više »

Jovetic
Gost
Jovetic

DEJANE KUPI PRNJE OD ,,GENIJA DO SRAMOTE

Yolo
Gost
Yolo

Kakav nam je komentator, takva nam je i reprezentacija. Sramota da onaj lik uzima posao nekome ko bi prenosio 300 puta bolje.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

plav/gusinje/rozaje/ulcinj/tuzi/petnjica.

Dambar
Gost
Dambar

Ramadani im kao menadzer i uredjivac reprezentacije Srbije ne smeta. Patriote e greote.

Boris
Gost
Boris

desetkovana?? hahahahah a j ne mlatite.jad i tuga od fudbala. budimo realni !

Nderim
Gost
Nderim

Hteo sam da Kosovo pobedi utakmicu protiv Crne Gore. Ali sam zadovoljan I sa ovim rezultatom. Uživao sam gledajuci utakmicu uz Niksičko pivo. Kosovo igra bolje nogomet, ali vi imate bolje pivo. Slobodno dođite na Kosovo da gledate utakmicu Kosovo protiv Crne Gore uzivajuci uz Pećko Pivo (Birra e Pejës). Na kraju krajeva, mi smo susjedi i moramo pomagati jedni… Više »

Fileopg
Gost
Fileopg

ko drugome jamu kopa prima pet komada….

Sve je tako
Gost
Sve je tako

Za region super stvar…Konacno su poceli da saradjuju, najmanje bitna jedna utakmica…Znali su kada igraju, a onda sacekali 3 sata pred utakmicu da odu, jer su znali da za tako kratko vrijeme reprezentacija nema kad da reaguje i napravili klasicnu podvalu i pomogli Kosovu…Ali plan i nije bas uspio, a zatim ih Sevcenko petardom kaznio

Bobo kuktov
Gost
Bobo kuktov

Spustiti loptu. Ja sam Crnogorac ali ih ne osudjujem. Nije im bilo lako.

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Ja sam isto Crnogorac!! I osudjujem ih strasno!!! Srpska posla uz zasluzenu petardu – Ovaku ce se sami skloniti ili izumrijeti u CG. Hvala Beciraju junacino!!! Srbi samo vole da pricaju ali samo u djelima se vidi ko je sto. Nikada vise necu navijati za serebalje – nikada vise. Mislim da ste u CG sa ovijem gestom sebi jamu izkopali… Više »

Haris
Gost
Haris

Ukraina đelje samo tako. Kako će sad srblji pred putina 😂😂😂😂

Dzikic
Gost
Dzikic

Kako ces ti kupit burek, na zapis ?

Suljo Šehović
Gost
Suljo Šehović

Kazem ja nego me niko ne slusa,ukucajte na sajt alibaba ,,footbal player,, i naci cete par dobrih i vjernih kineza koji ce igrati za rrprezentaciju i biti 100% crnogorci!Mozda nadjete i selektora!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Suljo, bolji vam je ovaj mali Kosovar Rashica od Jovića i Tadića. Zašto ga ne zovete u reprezentaciju, kad je već Kosovo Srbija? Možda se odazove😂

Bel
Gost
Bel

Bravo suljo istinu zboriš samo nacionalisti ovo neće prifatit pošteno !

Arsen
Gost
Arsen

Suljo ukucajte vi! Posto je nasih kod Vas za pare dosta ali ne bjeze ka ovi vasi! A mozda da kupite kojeg kineza Vi jer vam ne ide nesto! Svasta bih ti sad napisao al necu da uvrijedim casne Srbe i Albance! Vi st se bavite spletkama i politikom nijeste vrijedni vise komentara!

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Petarda!

Realno
Gost
Realno

Bravonza ove momke veceras u svakom slucaju. Sigurno nije lako da se budis na dan utakmice i odjednom selektor i 2 saigraca dozive prosvetljenje da su ogromne patriote, i ostave cijelu ekipu na cjedilu. Da je to uradio odmah poslije zrijeba, kad je vidio da je Kosovo u grupi, onda respekt, ali ovako, jako ruzno ne zbog Crne Gore kao… Više »

Pravi CG
Gost
Pravi CG

Sjutra kad ustanete zapitajte se zasto su Englezi izmislili aferu diskriminacija igraca i zasto nije bilo veceras na stadionu navijaca. Ne treba prevod.

POJK
Gost
POJK

Pravi CG dobro je da se oglasi i po neki pametni Crnogorac. Da ovi sto citaju ne pomisle kako su Crnogorci glupa nacija. Treba da pomisle da samo prazni lonci jace odzvanjaju i da su pametni mudri pa da nece da komentarisu iako sada nije vrijeme da se mudruje nego da se iskreno progovori da ne bude dok mudri mudrovase… Više »

Bel
Gost
Bel

Realno ja mislim da si istinu reka .bravo !

Dado
Gost
Dado

Prodajem petarde iz Ukraine hahahahahahahahahahshs

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Eto Srbi, Srce vam vraćamo netaknuto. Treba da ste zadovoljni posle demontaže u Ukrajini, makar neka utjeha. 🙂

Cetinje
Gost
Cetinje

U srce se ne dira,tako da ni Srbi ne diraju svoje “srce”..ponekad ga kad popiju opjevaju,ali ne bi otisli tamo ni za spas

Car
Gost
Car

Vazda su Srbi izdajnici bili ,sram ih bilo ali ima pravde Ukarajina gazi, a mi smo se bar izvukli sa ovim remijem . Nikad vise 1918

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Ukrajina je pojam za kosovo republjik reprezentaciju

Pogba
Gost
Pogba

Fino su vas u Ukrajni docelali,hahahaha i na tribinama i na terenu.

DUH_ica
Gost
DUH_ica

Ševa nas je osvetio 😜

Serdar
Gost
Serdar

Tumbaković=000
Momci gore glavu…izdaja je očekivana…to je srbska čast…neka zdravo nose petardu…dobro im se vraće ….

Mr. Bin
Gost
Mr. Bin

Kapiten se večeras nije oznojio.
Kao i om fa je bio pod pritiskom ali sa druge strane.

Lavica
Gost
Lavica

Puštite kapitena na miru vazda je igrao za CG srcem,u mnogim duelima se davao više od Crnogoraca. Svaka mu čast i hvala mu na svemu ,mogo je i da ne igra noćas i ne bi imali pravo da mu zamjerimo ali on nas nikad nije izdao. I treba čestitat na čojstvu Marušiću , Simiću i ne znam jel još neko… Više »

PETICA
Gost
PETICA

TAKO JE

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Kapiten je pokaza ljudskost i sportski duh,
za razliku od vas…
Petarda je najbolji lijek!

Mr. Bin
Gost
Mr. Bin

Kapiten se večeras nije oznojio.
Izgleda su i njemu zaprijetili ,samo sa druge strane.

Haris
Gost
Haris

Kasno dejo, ljubiša i ostali srbi na Kosovo stigoše, ovo im dođe po brankoviću 😂😂😂😂😂

Mitar
Gost
Mitar

BRAVO !

Ekonomista
Gost
Ekonomista

Slava Ukraini, df na aparatima

Pekmez-aga
Gost
Pekmez-aga

Ukrajina-Srbija 5:0. Kad se igra drugi set?

Cg4Ever
Gost
Cg4Ever

Ja sam navijao da odu davno jos, sad imamo koliko toliko cistu ekipu koja ce da se drzi za grudi i pjeva na sav glas dok se intonira nasa sveta crnogorska himna. Pa polako i Deja da pozdravimo, dosta ga bilo. On je bio izuzetan igrac, ali kao trener (SiCG) se pokazao kao nesposoban, pa onda i kao predśednik fudbalskog… Više »

Podgorica
Gost
Podgorica

Xaxaxaxaxaxaxax..e brao ti ga

Joveta
Gost
Joveta

@Podgorica..Pitali Poljski novinari Predraga Mijatovica,za koga bi igrao da se za vrijeme dok je igrao odvojila Crna Gora.Odgovor Mijatovica je bio
.Pa naravno za Crnu Goru,ja se i srcem i dusom osjecam Crnogorac.Mijat treba da bude novi predsjednik FSCG..Neka Dejo ide i sjedi u UEFA

Bratko
Gost
Bratko

Sve ti je ovo tacno! Ne zaboravimo kad se mijesao i u izbor selekcije, nije dao trenerima slobodu no se vazda pleka u njihov posao. Konstatno je dovodio promasaje za promasajima, a ove dobre (poput Cica) je najurio! Dejo ODLAZI!

Coa
Gost
Coa

Šteta.
Ali imajući u vidu da smo cijelu utakmicu igrali sa desetoricom,jer je kapiten bio čista nula,neaktivan,bez agresije,dobro je.
A Grgur ni da pomene
A i retko ko na portalu!

Aaaaa
Gost
Aaaaa

Retko, a retko? Odao si se.

Coa
Gost
Coa

Bravo,procitao si me!
Beciraj je bio najbolji!
Hajde sada prst 👍

Pogba
Gost
Pogba

Coa,koliko su petarde u Ukrajni?

Lavica
Gost
Lavica

BRAVO SOKOLI SVAKA ČAST !!!!!!!!!
Izdajnici koliko god da je nama večeras bilo teško , vama je duplo jer doživjeste dva poraza u isto vrijeme .
SOKOLI SREĆNO SA ČEŠKOM !!!!!!!!!

NBA
Gost
NBA

TAKO JE ,LAVICE-KRALJICE!!!!

Serdar
Gost
Serdar

Tako je Lavice!🇲🇪🇲🇪🇲🇪

dobronamjerni
Gost
dobronamjerni

Ma kakav pritisak iz Beograda? Jesu li pod tim pritiskom i angažovani? Kome to pričate?
Jednostavno: SRAMOTA

Rajan
Gost
Rajan

Zalosno sto je veceras fudbal izgubio….

Dukljanin
Gost
Dukljanin

E SAD..ČISTKA…SAVICEVIC..ĐURĐEVAC..TRENER..IGRAČI.. SVI ODLAZITE AKO IMATE..OBRAZ…OBRUKALI STE CG…ZBOG CG ODLAZITE..NOVI LJUDI..NAŠI LJUDI…OVO STO RADI SAVICEVIC JE UDARANJE CG NA OBRAZ

OSTAVKE
Gost
OSTAVKE

SAVICEVIC TREBA DA PODNESE OSTAVKU VISE JE VRIJEME AKO NECE DA BUDE DOZIVOTNI PREDSJENIK NIJE USPIO ZA MANDAT JEDNU TRIBINU OD STADIONA BUDUCNOSTI DA ZAVRSI .

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Ostavke!

Dzaba novci
Gost
Dzaba novci

E sad znam zasto su Srbi najbolji narod na planeti. Imaju kicmu. Imaju cast. Dzaba novci, moji sinovci, ima nesto vece od para.

GOSPODA
Gost
GOSPODA

Da imaju čast otišli bi odmah kad se saznao protivnik, ne 2 sata pred utakmicu

Nek je vjecna
Gost
Nek je vjecna

Ukrajina 5 : 0 Srbija

SINDON
Gost
SINDON

BRAVO SOKOLI! BRAVO UKRAJINCI! 5 : 0 ZA UKRAJINA

Emina
Gost
Emina

Kicma vam je pukla dva sata pred utakmicu

Emina
Gost
Emina

Uz duzno poštovanje prema ženskom rodu to nijedna žena ne bi uradila ili drugačije rečeno izdala

Pghaha
Gost
Pghaha

5:0 je lijep resultar, a ovaj rezultat 1:1 je bratski, drugaciji ne bi valjao

Lavica
Gost
Lavica

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Joveta
Gost
Joveta

E bas ste vi Srbi ljudine..alal vam vjera..cuo sam da vas svuda cijene..ne samo u Rusiji..evo vole vas i u Ukrajini..dali su vam pet..LJUDINE STE VI…

Kirbi
Gost
Kirbi

Ukraina Servia 0 5. Koje gaženje opanak nacije

Žaro
Gost
Žaro

Dobro smo prošli kako smo igrali , Kosovo je odlična reprezentacija i kakva je sva situacija bila dobro smo prošli .

Primorac
Gost
Primorac

Realnost kad ovo ne dobiemo.. izgubljeni bodovi za EP sampionat uz poraz uz Cesku to bi bilo to za ove kvalifikacie..

Sin pogibli
Gost
Sin pogibli

U Tuzi i u Ucinj je ratno stanje, puca se iz mitraljeza.

Leto
Gost
Leto

Topovi su se aktivirali.

Haljimi
Gost
Haljimi

Sto je ovo. Sav istocni dio drzave navija za Kosovo. Jesu li i oni neprijatelji drzave. Smijete li im reci

Tomos
Gost
Tomos

Momci ugledajte se na Srbiju petardica od Ukraine hahahaha

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

0:5, ristićiiii! Vidite kako vam se vraća mržnja prema CG! Aj sad slavite, nešto ste nestali sa radara!😀

semp
Gost
semp

ovakvi kao bećiraj su prave patriote, nekamse ugledaju ova izdajnička braća kojannavijaju protiv crnengore uvijek

Coa
Gost
Coa

Pravi patriota,al’ kosovski
Bio je dvanaesti igrač
Budi realan
Ako možeš…
Ako želiš…
Ako imaš mozga

Filipa
Gost
Filipa

Srbiji pojacanje u pravo vrijeme od Tumbakovica. Potop 5 golica u mrezu!

Pekmez-aga
Gost
Pekmez-aga

Petarda ! 5-0 za braću Ukrajince !Kakav debakl i poniženje ! Još jednom-Slava Ukrajini !

ововлвлвлв
Gost
ововлвлвлв

Слава России!

Aloalo
Gost
Aloalo

Vi ste nas ponos, nasi Sokoli! Neka se ovako zavrsi. Pozdrav komsijama s Kosova, kod nas ste dobro dosli, vazda!!!

bodIN
Gost
bodIN

Da javim ovim novopečenim navijačima Kosovu.
Srbija gubi 4-0.
Dobra stvar što se CIGANkov primirio,inače bi bilo 7-0.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Još (1)..Gol..

Samo još jedan Gol….idemo Dukljani…Svi ostavke..savocevic odlazi i ne okrecise..zaradi svoju koru kruva daleko od NSCG..

marius
Gost
marius

Dje ono puce petarda ?

Mitar
Gost
Mitar

Toooooooooooooo
Naprijed Crna Goro!

Lavica
Gost
Lavica

GOOOOO AJMO SOKOLI !!!!!!!!!

Ivan
Gost
Ivan

Puknite Srbi i Albanci

Maestral
Gost
Maestral

Srbi su pukli…gube 5:0 od Ukrajine

Lavica
Gost
Lavica

Sokoli nije vam lako večeras ali borite se do kraja pa kako god da bude mi ćemo bit ponosni na vas.
No što će ova jaka moćna rep.Srbije što primiše 4 komada sa sve selektorom i srpskim igračima 😂😂😂

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Strava, ne smijem crna obraza kroz Plav prošetati

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ristogorci, kako ćete izać’ pred Putina? 😁 0:4!

Markos
Gost
Markos

update… 0:5…

Antilopije
Gost
Antilopije

update… 0:6… svi se nadamo :)… A jos bolje bi bilo 0:7…

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Izdadaja!!!! i u Podgorica i u Ukrajni.

Bnjj
Gost
Bnjj

Sram da bude Vladu CG što mi korisnici Mtel televizije nemamo prenos nego jedna privatna Tv teroriše pola CG to samo ima kod nas sramota

Част и брука...
Gost
Част и брука...

Исто је и у Србији

Navijac
Gost
Navijac

Ko prenosi utakmicu?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Bruka i Sramota.

Pec
Gost
Pec

Sve si to nasi. Bez 0-3,nema nista.

Brat
Gost
Brat

Idemo kosovo, gazi.

Pedja
Gost
Pedja

E kukalo srpstvo ugaseno kad navijate za Kosovo…

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Stara podgorice, nema te ., za koga navijas kad igrate sa bracom.

Pekmez-aga
Gost
Pekmez-aga

4-0 za Ukrajinu ! Kakvo je ovo brijanje na suvo ! Još jednom-Slava Ukrajini !

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ima li struje u Petnjici ?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Stara Podgorice, pošto imaš sto nickova kao pravi, uzorni Ristov bot, od danas ću te zvati ŠEVČENKO! KAKVA ŠEVA U UKRAJINI, A?😂

Markos
Gost
Markos

update… 5:0…idemo na aparate:)

Pgpg
Gost
Pgpg

Ne smiju srbi izac na crtu Kosovu 🤣

Vaj ga du
Gost
Vaj ga du

Udario brat na brata!

Ne znam
Gost
Ne znam

Da izgube i 10 golova sa nasim fudbalerima rodjenim u Crnoj Gori ne bi mi krivo bilo,krivo mi je sto nasim momcima koji bi ako ne umijecem a ono srcem izgarali za svoju zemlju,sto im ne daju priliku nego dovode strane placenike,ovo bi nam trebao biti nauk

Sasa 1
Gost
Sasa 1

Vujacic i mijatovic ovi ostali mrka kapa prvo poluvrijema

Gaeta
Gost
Gaeta

Jadno da ne može biti niže i gore. Zar je to Crna Gora zaslužila da se ovako brukamo i da igramo sa kvazi državom.

Pekmez-aga
Gost
Pekmez-aga

3-0 za bratsku Ukrajinu.Kakvo uništavanje,šta je ovo sa opančar ima? Slava Ukrajini !

Maestral
Gost
Maestral

Ukrajina vodi 3:0 …..naprijed braco ukrajinci

Čapur
Gost
Čapur

Srbi navijaju protiv Kosova?)

Dzikic
Gost
Dzikic

Vozimo li sa zastavama posle utakmice ?

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Evo ukrajinci vele u kijevu da je srbija ruska k….a

PETICA
Gost
PETICA

PA I JESTE

Filipa
Gost
Filipa

Sto skank radi vidi se po komentarima,
Kukala vam majka!

30 godina
Gost
30 godina

Dok dps ne ode, ovako ce nam bit.

Baranin
Gost
Baranin

Mi Srbi bi trebali da naparvimo kolaiciju sa Albancima u CG i da smaknemo ovu vlast, oni su dobili sta im je obecano od DPS-a tako da im je najbolje da prate nova obecanja. Trebalo bi vratiti vlasti istom mjeromkao sto su oni nama.

Stize pravda
Gost
Stize pravda

Dps je privatizovao reprezentaciju, izdao Srbiju, falsifikuju nam istoriju, i sto se cudite sto narod ne navija za MNE????

Emina
Gost
Emina

Aj ti na terapiju

Dukljanski brav
Gost
Dukljanski brav

Ovo nema smisla, što čine mrzitelji vaskolikog dukljanstva

Ranko
Gost
Ranko

Sad ako ce 0:4, puca mi krofna!

Patriot
Gost
Patriot

Srbi su nas izdali ka po običaju.Savićević da podnese ostavku i da ide za Beograd kod Tumbe i Vučića.Bruka.

Thor
Gost
Thor

Nije lako nasim fudbalerima nocas. MOMCI UZ VAS SMO!!! DA JE VJECNA CRNA GORA!!! Sve ce proc, i politika, i ovi i oni a ti ces i dalje vjecno sijat!!

CRNA GORO LJUBAVI!!!

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Dal ce proci Milo?

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Dobro je da Srbija razbija Ukrajnu…

Pomorac
Gost
Pomorac

Jel se danas obiljezio pomen stradalima u Pivi?
A da, Rastoder nam pise povjest pa nije to ni bitno

HrvatSaCetinja
Gost
HrvatSaCetinja

IDEMO DOMOVINO MOJA

dobronamjerni
Gost
dobronamjerni

Ovo je zastiđe.
Nositi dres sa državnim grbom a igrati nezainteresovano, bez želje da se nešto učini, u najmanju ruku je sramota.

Duklja Rožaje
Gost
Duklja Rožaje

Samo trpaj

Volim Kosovo
Gost
Volim Kosovo

Miljota, Milo dao gol. Karma.

Albanac Bar
Gost
Albanac Bar

FORZA KOSOVA !!!

Izdali Srbiju
Gost
Izdali Srbiju

29 i 7 % navijamo za Kosovo. A i jos neki.

crna gora
Gost
crna gora

jeli ovo moguce? dje mi zivimo kukala ti majka. koliko ljudi mrze jeli istina? samo da videte komentare na portal vijesti. Zapalili bi Crnu Goru kad bi mogli. Ali ovi odavde. Nocas navijaju za Kosovo. Priznase ga i oni.

Volim Kosovo
Gost
Volim Kosovo

Dps je za ovo kriv, ali nikako da shvatis.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Sto se iscudjavas, ovo je rezultat nakaradne politike i kradje na referendumu.dobili smo privatnu drzavu koju ne voli ba 2/3 stanovnistva.

Dukljanski brav
Gost
Dukljanski brav

kmee,kmeee

Zeljko
Gost
Zeljko

Tvrd je orah vocka cudnovata malo nas je pravih ali dovoljno da nas nikad niko ne porazi

Coa
Gost
Coa

Kapiten nam se natrčao!
Čitavih 100 metara

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Nakaradno banana drzava Kosovo vodi protiv Milove Gore XD XD

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Ukrajina je fudbalska sila pored Kosova i Crne Gore

Gulag
Gost
Gulag

Poslušaj što vi zbore! Ruske…..

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Za jednu “lažnu” reprezentaciju, ovo Kosovo dobro igra… Kako igra Srbija sa lažnom Ukrajinom, zna li ko od ristogoraca?😁

Baranin
Gost
Baranin

Dukljanin jesi li ti Albanac?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ja sam ka prvo građanin Crne Gore i glasa sam za njenu neovisnost.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

A milovi jurišnici samo lose igraju

Mars
Gost
Mars

Ajmo Ukrajina

Mali
Gost
Mali

Ajmo Ukrajina

bodIN
Gost
bodIN

Čudo je karma.
Ukrajina vodi protiv Srbije 2-0.
Oba gola,pazi sad,dao izvjesni
Cigankov.
Zeleni venac na nogama.

Patriot
Gost
Patriot

Cigankov???Ko će kome no svoj svome!

Tomos
Gost
Tomos

Kosovo je srce Srbije. Ajmo zuto plavi rasturite Crnogorce. Kosovo- Srbija nikad Jugoslavija. 28 posto Srba nocas svim srcem za Kosovo navija.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Ima u cg vise od 28%srba, mnogo vise.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ima vas 45.5% izdajnika koji ste 2006. glasali protiv neovisnosti svoje domovine.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Tomos, ne postoji nijedan Srbin koji može da navija za reprezentaciju lažne države, za one koji su naš narod proganjali sa Kosmeta, za one koji naš narod u pojedinim sredinama drže kao u getu ( Orahovac, Prilužje, Goraždevac i mnoga druga). Kosmet je srce i duša Srbije, kao što je i srce i duša one prave i iskonske Crne Gore,… Više »

Sv Ilija
Gost
Sv Ilija

Oprem dobroga uvijek zaboli srce i duša kad mu se pomene Kosovo sa kojeg su ga otjerali prije 600 godina. Jer on u dubini duše zna da je Kosovo oduvijek bilo srpskog naroda a ne nekih feudalaca kojima su Srbi bili obično roblje ili sluge.

Fileopg
Gost
Fileopg

strašno je što ima divljaka koji izvršiše pritisak na Tumbu i ove igrača ali je mnogo strašnije što ima ljudi koji opravdavaju te divljake…

Prc CG
Gost
Prc CG

Kako će vas pecnuti braća vaša albanci,u Ulcinj,tuzi i rozaje kao da je ratno stanje poslije gola Kosova…..sram te bilo crna goro,to su ti birači koji su ti donijeli samostalnost,preci vam se u grobu okreću!!!!!!!

Pgpg
Gost
Pgpg

Srbi su ovim potezom samo pomogli Kosovu!

Panda
Gost
Panda

Ahahahahaha,dođe mi da zakukam od muke da sjatim čitav komšiluk..Nema nam nesrećnika ravnih na mapi..Navijam za Kosovo..

Gaši
Gost
Gaši

Življelo Kosova…

Mesiiiii
Gost
Mesiiiii

Koooooooossssssssoooooooooovvvvvooooooooo

Srbin Pg
Gost
Srbin Pg

Bravo Kosovo svi Srbi iz Crne Gore navijaju nocas za vas.

Moze za Kosovo
Gost
Moze za Kosovo

Boka je pored CG.

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Neka ti iz Leskovca

Pgpg
Gost
Pgpg

Živio nam Fatos Bećiraj.

Idemo
Gost
Idemo

Tuzi, Plav, Rozaje, Gusinje, Ulcinj slave

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

E nemalo vas

nena
Gost
nena

BRAT IGRA PROTIV BRATA…DVIJE ISTE EKIPE

Mexico
Gost
Mexico

Ahahahahahahaha. Nena kralj

KiM
Gost
KiM

Tuzi, Gus

KiM
Gost
KiM

Kad smo izdali Srbiju, zasluzili smo poraz.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Upravo tako

Jole
Gost
Jole

Mislis u Ukrajini?

Bule
Gost
Bule

Bez brige…slaviće se večeras pobjeda u Montenegro. Ali u Ulcinj, Tuzi, Gusinje i Rožaje

Urosevac
Gost
Urosevac

0-1 steta

Rimski trg
Gost
Rimski trg

Ovamo u Ulcinj kao da je ratno stanje poslije gola Kosova.

Bel
Gost
Bel

I treba da izgubimo ! Dovodimo iz Srbije a Muric nam ne valja jer je mlad i nema minutažu . Ima naših fudbalera sto su rodjeni u EU i žive i igraju u manje klubove a niko ih ne isprati niti se interesuje za njih .

Mesiiiii
Gost
Mesiiiii

Idemoooooo rasica busiiiiiiii 🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Azra
Gost
Azra

Jes kako da ne. Vidi se da nisi u toku maturanti su veceras ne misli niko o.fudballu..

Aoo
Gost
Aoo
D-🐑🐑🐑
Gost
D-🐑🐑🐑

Miljot je macka. Stari euroatlantski prijatelj

Čapur
Gost
Čapur

Ima li prenosa zna li ko,bruka…

Ja sam ja
Gost
Ja sam ja

Da, ukucaj utakmice uzivo prvi sajt i naći ćeš

Neupuceni
Gost
Neupuceni

Ima li dje prenos?

Nenad
Gost
Nenad

na koji program je prenos?

Bak
Gost
Bak

Bolje da zovete nase mlade igrace nego ove izdajice iz Srbije..Eto ih ima mladih od Filipa Kukulicica,pa dalje!!!

D-🐑🐑🐑
Gost
D-🐑🐑🐑

pusti politiku, gledaj fudbal

Bel
Gost
Bel

Bas tako .

mojsilović
Gost
mojsilović

Imali su i
Murića na golu..

pgovac
Gost
pgovac

Beco nas kapitenu, cg se ponosi sa tobom!

Svjefol
Gost
Svjefol

Cijela Srbija navija za reprezentaciju Kosova, a evo im
I konkretno pomazu…. Priznase Kosovo, al ne smiju da kazu….i milo mi je da se medjusobno uvazavaju, pa neka i preko nadih ledja, makar i ovako malo. Srbin i Albanac, to su brata dva…

Mitar
Gost
Mitar

Naprijed Crnogorci !!!!!!
Uz vas smo!

QvatrO
Gost
QvatrO

Samo poredjajte 8 slova da ispane nesto ovako: Crna Gora
Srbofili momentalno dobiju epilepticni napad.

Radule
Gost
Radule

CICO KRANJČAR je bio bez dileme naš najbolji izbor

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Kakva drzava takav vam i prenos utakmice

Ljubica
Gost
Ljubica

Cudo Mijatovic bolji od Petkovica.ovo je strasno.kad krene politika u sport.
Zemljo otvori se.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Petković od decembra nije stao na gol…

Ljubica
Gost
Ljubica

Znate li sto je Lorijen za ove nase Klubove.aog.

Ljubica
Gost
Ljubica

Oni koje postuju svoju domovinu Crnu Goru, treba da igraju, oni koji je ne zele da igraju ili da budu selektori.Siroko im polje.
Nikad ga pod ovu svetu zastavu ne zaigrali.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Ovo nije zastava cg, cg zastava je trobojka k.nikole, ovo je zastava milogore koju malo ko postuje.

nebojsa
Gost
nebojsa

Zivjela Crna Gora.Zivjela Srbija.Zivio nas srpski rod.

DRUSKO
Gost
DRUSKO

3 u 1 Ludilo
Ja bi odje metnula Mila, Vucica i Tacija.
Da ovo rijese zbog potrebe mira na Balkanu.

Sto ucinjese od sporta.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Ovo mi je najmilija njihova izdaja. Neka im je srecan put.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Ko izda, ko prizna kosovo i zabi noz u ledja, aj tamo.kako ste radilo tako se i vraca milogorcima.

Carlin
Gost
Carlin

Da nam Srbija diktira s kojim sastavom protiv koga ce igrati nasa reprezentacija je sramota.

Primorac
Gost
Primorac

Ispod svakog nivoa smo doveli reprezentaciu, s nasima igrat pa makar na nivou istome!

DRUSKO
Gost
DRUSKO

Tacno tako.omladinu.da izgarjau za svoju zemlju.da igraju srcem.disciplina.mogi samo biti bolji od ovih.
A ovi nasi … ako ih ponovo zovnu, grdji su od ne pd ikogs.no grdji od ista.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kosovo je sused Srbije, sused Srbije, sused Srbije!😀

Trt milojka
Gost
Trt milojka

E jado, sto za te rec.

Roko
Gost
Roko

Sto ste ocekivali od Srba bez da utecu. Ne znamo ih od juce.

crna gora
Gost
crna gora

BERANAC sto ne ides na Kosovo kod brace Albanaca kad za njih navijas. Ti bi posa mozda kad bi smio. Ljepse je cafkat i pljuvat po sopstvenoj drzavi. Kad ste tolike patriote idite pa ga odbranite. Sram vas bilo

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

SRBIN JE VAZDA ZABADAO NOZ U LEDA CRNOGORCIMA I NJIHOVA ZLOCINACKA SPC SA PATRIJAHOM VUKOJCICEM

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Sekula,,lažni nick, da li si čitao Njegoševe stihove:
Svaki Srbin koji se prevjeri
Prosto vjeru što uzima drugu
No mu prosto ne bilo pred Bogom
Što ocrni obraz pred svijetom
Te se Srbinom zvati ne hoćaše

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Opreme, slabo ovi iz tuzi citaju njegosa,, dzaba mu pises to ti je visa nauka za njega.

Kirbi
Gost
Kirbi

Mile su mi obije zemlje. Neka bolji tim pobijedi…

NBA
Gost
NBA

TREBALI SU IGRATI U NIKSIC- KOD NAS SE SAMO SPORTSKI NAVIJA,BEZ POLITIKE,VEC STE VIDJELI KAKO SMO NNAVIJALI SRCEM ZA NASE LAVICE! LJUDI MOJI <IDETE NA UTAKMICU DA NAVIJATE ZA SVOJ TIM U SPORTSKOM DUHU! VISE NAM JE TO POLITICKO GAKANJE NA VRH GLAVE!

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Bravo Nikšićka publiko!

NBA
Gost
NBA

HVALA VELIMIRE, TAKO JE !

Branko
Gost
Branko

Niko vise u Evropi necr angazovat Srpske trenere
Dali su sebe veliki autigol
A neka ih je sramota
Tumba je uzeo pare, nije dosao iz ljubavi sigurno

LJUBO
Gost
LJUBO

To je Ljupče u koga smo se kleli do skoro

Kontraš
Gost
Kontraš

Interesantno, ne smeta Srbima kada uzimaju pare od, kako oni kažu, NATO agresora. Uvlače se Englezima, Amerikancima, Francuzima i drugim članicama pakta u pakšu, kada treba da uzmu pare od njihovih timova, a ovamo tobože izdali ste državu. Dobro vam je rekao košarkaš Kalinić, svi znate istinu o Kosovu, da je izgubljeno, samo se pravite da ne vidite to.

Peko
Gost
Peko

kako nas izdadose 2 sata pred utakmicu…al dobro barem smo vidjeli ko su ljudi a ko neljudi…ko igra srcem a ko necim drugim…znali ste da cete igrat kad tad sa Kosovom i nema opravdanja za ovo…sad sam siguran da je Stojkovic namjerno skrivio penal protiv Srbije…samo da mi je znat kad Srbi budu igrali Protiv Kosova oce li prihvatit …te… Više »

Trt milojka
Gost
Trt milojka

A kako prizneste kosovo, nesoji, braci noz u ledja.

MNE
Gost
MNE

Pa kako su vam mile pare od nesoja? A nesoju?

Vjkk
Gost
Vjkk

A tebi ne smeta srpsko?

Beranac
Gost
Beranac

Mi iz Berana vise volimo Kosovo nego Crnu Goru zato nocas cu za njih navijati.

Malisor
Gost
Malisor

Mi malisori volimo Crnu Goru a vi prosetajte do Srbije

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Malisor ali navijate za Kosovo i Albaniju…

Malisor
Gost
Malisor

Ali navijamo za Crnu Goru.Mozda ne znas albanac je kapiten reprezentacije.
Za razliku od vas volimo i Novaka Dokovica a vi svakog mrzite.

DRUSKO
Gost
DRUSKO

Au .al pametno.iakreno.

Gulag
Gost
Gulag

Izbačit svakog ko neće da igra, trenira!!!!
Pa što je ovo?! Dje ima ovo da se neko sprda sa nacionalnom selekciom ovako?!

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Ko sa Srbima spava, … išan se budi.

DRUSKO
Gost
DRUSKO

Prevaren se budi !

Mesiiiii
Gost
Mesiiiii

🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇽🇰🇽🇰🇽🇰 naprijed plavi

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

A,što bi trebali očekivati od Srba ljudi moji?!
Pa ako nemaju hrabrosti da igraju neka batale fudbal!

Miško CG
Gost
Miško CG

Ovo je blam i sramota. Pravdaju se da nema nacionalizma, problem je u glavama i trenera i igraša ali i celog saveza.

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Po ko zna koji put smo dobili noz u ledja od Srbijanaca i opet cemo ko zna koliko puta kad se narod Crne Gore jos nije opametio da se uzda use i u svoje kljuse.

DRUSKO
Gost
DRUSKO

Koji nece da igraju dragi moj komsija nek im je siroko polje .i karta u jednom pravcu.
Ovo je sramota.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Ajmo Kosovo rasturite Milogorce. Kosovo i Srbija to je jedna familija.

Real
Gost
Real

Uefa na potezu, nagledat cemo se praznih tribina

Berane
Gost
Berane

Pa nije ovo politicko pitanje, oce li da glasaju Mila ili Momira, nego ti uzmu pola drzave, pokradu, i ti da ih uvazavas…

Brooka
Gost
Brooka

Nikad se ne vracali! Neka vam navijaci kroje zivot, nule moralne! Takvi nam ne trebaju! J… vas politika!

Mijatovic 8
Gost
Mijatovic 8

Sad fino uefa da nas izbaci iz takmicenja narednih 4 godine…

ObjektivniCg
Gost
ObjektivniCg

Normalno da osjecaju moralnu odgovornost kada moraju igrati protiv nepriznate drzave.

srbić
Gost
srbić

Za koga navijaci?

Markisa1
Gost
Markisa1

Pih nistavni ste nikad ne bi ni igrali i niste ni igrali srcem za CG vec zadnjim dijelom tijela z……m.

Eminem
Gost
Eminem

Da li bi ti igrao protiv reprezentacije Boke ili Sandžaka kada bi se otcijepili od Crne Gore, ali onako iskreno ako možeš da nam kažeš?

Commentator
Gost
Commentator

Potpuno si pobrkao stvari. Boka i Sandzak nisu nikad bili drzave

Pomorac
Gost
Pomorac

Nikad nisu ni bile dio CG

Pomorac
Gost
Pomorac

Bog te cuo

Markisa1
Gost
Markisa1

Stojković Ivanic sramni ste . Sve ce vam se ovo vratiti i obiti o glavu. A neka ce. Sto ste onda trenirali svi moralisti. Sad se vidi ko ste. Kao dosli da igrate za CG i sad se povukli n par sati pred utakmicu. Da ste ljudi to bi uradili davno kad ste saznali da treba da igrate protiv Kosova.… Više »

Čapur
Gost
Čapur

Nece se vratiti ni obiti,mi smo mizerija,nemamo prsta gordosti,lagano ce proc ovo ,kao lanjski snijeg

REPUBLIKASRBSKA
Gost
REPUBLIKASRBSKA

Hi hi hi ni takozvano Kosovo ne mozete pobjediti bez Srba 😂😂😂

Markisa1
Gost
Markisa1

Aj ti po terapiju

Markisa1
Gost
Markisa1

Tumbakovicu d si visoko moralna osoba kakvom sebe nazivas nebi se povukao pod pritiskom politike kao profesionalac. Ovako sretni ti put.

Klara Papic
Gost
Klara Papic

Ni čojstvo ni moral, da doktor ne operiše jer je neko sa Kosova. Ovo je tvoj posao ili znaš ili ne znaš sboj posao

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

IZDO NAS JE SRBIN PET MINUTA DO DVANAJST TO JE SMISLJENO SRPSKA POSLA

Mijatovic 8
Gost
Mijatovic 8

Da im je prvi put pa i da im se oprosti..

Nasii
Gost
Nasii

Znaci ne mozete bez Srba. Priznajte.

LJUBO
Gost
LJUBO

A novom selektoeu rodjeni BRAT … predsjednik šeseljeve radikalne stranke za Bgd… imal ko nas za selektora

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Sekulja ti li si? A je se pitao dje si

Sasa
Gost
Sasa

A vi kad priznadoste laznu drzavu za drzavu koga izdadoste nesoji

SAMPION
Gost
SAMPION

A sta ce se desiti kada Srbija bude morala da igra sa Kosovom!?

Markisa1
Gost
Markisa1

Prvo ce da se isplacu i onda ce igrati

Bar4me
Gost
Bar4me

Pa igrat ce normalno.
Isto kao sto su ga priznali 1999.

lajavi krelac
Gost
lajavi krelac

Nećemo ni igrati , pa makar nas izbacili iz svih takmičenja … Ima važnijih stvari od tri boda …

Gvadalahara
Gost
Gvadalahara

Mora? Samo mora da se umre.

sasapg
Gost
sasapg

Na sve nacine ce lobirati da izgube sluzbeno 3:0 u onije utakmice. Tako nesto zasluzuje diskvalifikaciju.

Send this to a friend