Fudbal Kvalifikacije za EUro 2020.

Loša Crna Gora glatko izgubila u Prištini

Fudbalska reprezentacija Crne Gore izgubila je u Prištini od selekcije Kosova 2:0 u sedmom kvalifikacionom meču za plasman na Evropsko prvenstvo iduće godine.

To je četvrti poraz “hrabrih sokola” u nikad slabijem ciklusu, u kojem su do dosad zabilježili tek tri remija.

Baš kao i protiv Bugarske prije tri dana, izabranici Faruka Hadžibegića odigrali su vrlo slabo, sa puno grešaka i bez pravih i smislenih akcija na polovini protivnika.

Kosovo je zasluženo stiglo do pobjede, a poslije svega viđenog na stadionu Fadilj Vokri, naš tim je i dobro prošao.

Važna tri boda domaćima donijeli su Rahmani u 10. i Murići u 34. minutu.

Prvom pogotku prethodio je kiks golmana Danijela Petkovića, koji je potom.zbog povrede izašao iz igre, dok je druga kapitulacija uslijedila nakon brzog i efektnog kontranapada Kosova.

“Sokoli” kvalifikacije zatvaraju gostovanjem Englezima na Vembliju, koji su večeras do vrha napunili mrežu Bugarske (0:6).

Crna Gora ostaje na tri boda iz sedam mečeva, koliko imaju i Bugari. Kosovo je trećeplasirano u grupi A, sa bodom zaostatka u odnosu na selekciju Češke. Njihov međusobni meč odlučiće putnika na EURO 2020.

Tabela:

Tok utakmice:

90.minut – Stvorili su domaći još par dobrih prilika, bili blizu trećeg pogotka, ali nema žala. Na tribinama je slavljenička atmosfera, Kosovo je i dalje u igri za istorijski plasman na EP.

73.minut – Janković je naš posljednji adut. Ofanzivac SPAL-a zamijenio je Jovovića.

68.minut – Prečku pogađa Murići, bio je nadmoćniji od Lagatora u skoku. U nastavku akcije Simić nije na pravi način otklonio opasnost, lopta je došla do usamljenog Celine, koji je takođe zamalo bio neprecizan.

60.minut – Umalo treći pogodak domaćih. Vojvoda je na liniji peterca tražio Haderđonaja koji kasni djelić sekunde, mnogo sreće za naš tim.

52.minut – Snažan udarac Lagatora, ali ne pogađa okvir gola.

46.minut – Bećiraj ulazi u igru, Kosović je ostao u svlačionici. Aplauz za napadača rođenog u Peći.

Poluvrijeme: Blijedo izdanje crnogorske reprezentacije, mnogo grešaka veznog reda i vođstvo Kosova 2:0. Moglo je da bude i ubjedljivije…

43.minut – Projektil Koljolija sa 30 metara završava iznad prečke Mijatovićevog gola.

35.minut – GOL! Kosovo je dupliralo prednost, upisao se Murići. Izgubili smo loptu na polovini rivala, a onda je sjevnuo mat u tri poteza. Rahmani je uposlio Celinu, ovaj lijepo odložio do Murićija, koji iz drugog pokušaja vara Mijatovića.

https://twitter.com/i/status/1183825924594323456

30.minut – Konačno pokušaj “hrabrih sokola”. Fenomenalno je tukao Boljević, iz teške situacije, pod prečku, ali je Murić intervenisao krajnjim naporom.

28.minut – Ređaju se šanse pred golom Mijatovića. Sada je Haderđonaj uputio šut iskosa sa desne strane, ali blokira ga Bulatović.

25.minut – Kontranapad Kosova, ispao je Marušić, a Rašica ozbiljno ugrozio naš gol. Srećom, lopta je zatresla spoljni dio mreže.

23.minut – Traže penal domaći. Bulatović i Haderđonaj bili su u duelu, portugalski arbitar pokazuje da se igra nastavi.

16.minut – Žuti karton za Šćekića.

15.minut – Prinduna izmjena u našoj selekciji. Petković se povrijedio u 21. nastupu za A reprezentaciju, ušao je Mijatović.

10.minut – GOL! Vodi Kosovo. Celina je izveo korner, Petković loše procijenio putanju lopte, što je iskoristio kapiten Rahmani.

https://twitter.com/i/status/1183820554895269889

9.minut – Uzbuđenje pred našim golom. Nesigurnost Petkovića nakon udarca Rahmanija, koji nije bio previše snažan. Srećom, Bulatović otklanja opasnost ispred Aljitija. Biće korner za domaće.

7.minut – Odmah čarke na terenu, koškanje Jovovića i Murićija. Obojica su opomenuti kartonom. Pravdu dijeli Portugalac Artur Soareš Dijaš.

1.minut – Počeo je meč na stadionu Fadilj Vokri, pred 13.000 gledalaca. Na tribinama je i par stotina naših navijača.

Sastavi:

Kosovo: Murić – Vojvoda, Rahmani, Aliti, Koljoli – Šalja, Valon Beriša – Haderđonaj, Celina, Rašica – Murići.
Crna Gora: Petković – Marušić, Simić, Lagator, Bulatović – Vukčević, Šćekić – Boljević, Kosović, Jovović – Mugoša.

Najava meča:

Naš nacionalni tim je još ranije izgubio šanse za odlazak na veliko takmičenje, a u dosadašnjem ciklusu i dalje je bez pobjede.

“Volio bih da naša ekipa iz ove utakmice izađe sa jednim pozitivnim iskustvom sa aspekta atmosfere ali i takmičarskog rezultata koji nam je potreban pred naredne cikluse”, rekao je selektor Faruk Hadžibegić u najavi susreta.

“Hrabri sokoli” u grupi A imaju tri remija i tri poraza, a jedan od tri boda osvojili su u duelu sa večerašnjim rivalom na stadionu pod Goricom u junu (1:1).

Kosovo je još u igri za plasman na Evropsko prvenstvo. Ima osam bodova, četiri manje i utakmicu manje od Engleske i Češke.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikolina
Gost
Nikolina

Brna vrati se , tek smo sad se izgubili

Dukljanin_CT
Gost
Dukljanin_CT

Ja sam cita na portalanalitika da mi Dukljani-Zecani-Crnogorci smo ustvari Vlasi i Albanci pa ja navijao za Kosovo

Titograd
Gost
Titograd

Zivjela srbija i crna gora, mi smo iste krvi.

kojo
Gost
kojo

greska golmana, u oba slucaja… pretesko…
pevajmo svi u glas:
Kosova, Kosova, zemljo Muratova…
volim te Kosova, ti si slobodno…

Minja
Gost
Minja

A nije vi Kranjcar valja! Sramota!

Micko
Gost
Micko

Pod ovom zastavom i himnom sa ovim trenerom,kapitenom… Svako vidi a nece da vidi da tu srece nema-mora se dosta toga promijeniti ili ce im domet biti ,,region,, do prve granice.A o Grguru rodjenom Hercegovcu i njegovom recniku…

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Reprezentacija je ograničenog dometa, to je jasno i laiku. Nego čemu negativan odnos prema M. Grguru? Lik je baš cool sa jedinstvenim stajlingom, da ga svijećom tražiš ne bi ga našao, a nije loš ni kao komentator.

Pixon
Gost
Pixon

Volio bih da se komsije plasiraju..nit ih volim nit mrzim al opet mi je milije nego tamo neka Ceska il Engleska….kad mi vec ne mozemo

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Loša ekipa, šta da očekujemo? Ono što valja je stalno povrijeđeno, ostatak vrijedi taman onoliko koliko i postiže na terenu. Ne pomažu tu ni Klop ni Gvardiola. To nam je što nam je.

Dudukljanin
Gost
Dudukljanin

Ova nasa ekipa je odlicna, pustili su nasu bracu albance, samo u inat srbima i crnogorcima, e viva, nikad vise 1918

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Srbija takođe neće na Euro, ali možda će srcem (Kosovom) biti tamo!😁😁

Meho
Gost
Meho

Srbija ide na baraz, ali kako igraju mrka kapa.

Wylsson
Gost
Wylsson

Srbija se plasirala kroz ligu nacija !

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Nije se plasirala, mora proći baraž.

Wylsson
Gost
Wylsson

Bravo, vidi se da redovno pratis rezultate srbije !

roki
Gost
roki

fudbal se igra srcem a ove nase umisljene zvijezde to nemaju

Ljufil
Gost
Ljufil

glatko izgubila.Da nije igrao čuveni fudbaler s kosova Vazeljin??

Titograd
Gost
Titograd

Taj igra kod Pahomija

roki
Gost
roki

VIDIS DA IMAJU PO DVIJE LIJEVE NOGE I ZAMISLJAJU SE DASU SVIJESKE ZVIJEZDE

Cantona777
Gost
Cantona777

Nasi “sokolovi” ahahahahahhahahahhahahhahahahahahahahhahahah prije ce bit patke ili curke

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Ma naš fudbal treba svrstati u amaterski sport, bolje ne zasluzuju. Ko hoće da igra, treba da radi u nekoj firmi i popodne da trenira.. Više nas košta Fscg, nego svi ostali sportovi a samo nas brukaju. Još ni jedne kvalifikacije nisu prošli.. Stamota od fudbala. KOSOVU SVAKA ČAST, BOLJI ZA KLASU

roki
Gost
roki

FUDBAL SE IGRA SRCEM A IZGLEDA NASI TO NEMAJU

Bordo plava
Gost
Bordo plava

Dejan Savicevic je nakon skandala sa Tumbakovicem i igracima iz Srbije trebao peuzeti odgovornost i podnijeti ostavku. On je sudbinu reprezentacije vezao za igrace iz Srbije i ovo nije prva kardinalna greska. Smjena Kranjcara i troje izgubljenih kvalifikacija sa Brnovicrm. FSCG je interesna grupa. Zamislite samo da je Mojas Radonjic sa 70 godina doveden da razvija omladinski fudbal.

Pjer
Gost
Pjer

Ako mislite dobro
Pod hitno za selektora Kepa Draskovica

Baranin
Gost
Baranin

Dobro ovo nista cudno nije. Bez igraca iz Srbije Cg-domet je tacno ovoliki. Liga postoji samo da bi se ljudi kladili, djeca se ne uce u dobrim fudbalskim skolama i ovo imate kao proizvod. Ona reprezentacija koja se skoro domogla Evrope se nece vise vidjati. Polako se navikavajte na realan domet Crne Gore u manje vise svim sportovima.

Joveta
Gost
Joveta

Ne znam zasto je toliki problem izgubiti od Kosova u Pristini,izgubila je i Ceska,koja je jedina do sada pibijedila Englesku.Naisao je los period za nas nacionalni tim,nekad smo bili konkurentni mnogo jacim reprezentacijama,sada vise nismo.Nadamo se da u buducnosti,mozemo opet napraviti tim koji ce vratiti publiku na stadion i citavu Crnu Goru napraviti ponosnom.

oooo
Gost
oooo

Druze, nije problem izgubit od Kosova ili bilo koje druge reprezentacije pa i slabije od Kosova. Problem je odnos igraca prema dresu, grbu i drzavi koju predstavlja. Problem je zelja i problem je njihova igra. Problem je i organizacija FSCG od skola fudbala do A reprezentacije. Milion problema je prisutno u nasem fudbalu.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Za koga je Risto navijao? On je lud za Kosovom, teško mu je bilo noćas!😁 Ipak je to Srce Srbije..

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Rekoh ono vece da stavite ko i ja sto stavih 500e na 1. Jer je logicno bilo da prijateljima ucinimo i poguramo ih sa 3 boda.. neka im je sa srecom pa dabogda i cesku pobijedili u prag!!!

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Hahaha, a onaj mi veli u komentar “odakle ti patrioto tolike pare da bacas.. Oce para na paru ljakse!!

Durmi
Gost
Durmi

Savicevic da podnese OSTAVKU!

Mima
Gost
Mima

Pih sram vas bilo,pih.

Teskopitanje
Gost
Teskopitanje

mozda su Kosovari ljuti na nas sto nismo kao Srbija prosle nedelje u Novom Sadu potpisali onaj albanski Sengen sa Ramom, ko ce im ga znati

Vlado
Gost
Vlado

Zemlja koja ima Savičevića,Mijatovića,,braću Brnović,Guza Vujovića,Jovetića,Vučinića,Željka Petrovića itd itd itd..treba da zabrani ovima da se bave ovim sportom!!!

Kole
Gost
Kole

Kako si ubacio Jovetica u tu ekipu.

Pixon
Gost
Pixon

Ne mogu svi bit Savicevic

Milorad
Gost
Milorad

Iskreno nisam ocekivao neki povoljni rezultat veceras u Pristini.Odavno se nasa reprezentacija predala kada su ove kvalifikacije u pitanju.Nazalost cini mi se da cemo u buducnosti igrati marginalnu ulogu na fudbalskoj mapi Evrope jer nam je liga slaba,mali fond igraca,vecite podjele koje dovode do toga da jedan broj igraca nece zeljeti da igra za CG I sl.Ja sam jos 2006… Više »

Migo
Gost
Migo

Oba gola na dusu golmana.. Ocajna reakcija.. Ispustanje lopte pa korner.. Iz tog kornera gol.. Petkovic i Mijatovic.. Katastrofa

GodraBp
Gost
GodraBp

Bio.ukratko mi igramo nikad gore. Da smo srecni sto je bilo samo dva nula. Odbrane nema.Najgora utakmica od ko zna kad.atmosfera onako.nije to lose.u pocetku zvizdali nasoj himni onda aplaudirali.kod tuce nasih sa redarima jedna grupa pjevala uck.ostalo sve korektno.citav dan po gradu sa salovima Cg sve proslo korektno.ali Kosovo nema kvalitet za drugo mjesto,zgazice ih Ceska.svakako mi smo tuga… Više »

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Nije losa no odlicna.. ovo mi je najmiliji poraz.. em sto ce se ako bog da kosovo plasirat em sto ja cupnuh 350e..

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Nekada je Kralj.Nikole pisao ,,Onamo, ‘namo” , a ti igraš kladionicu i još se hvališ šta si igrao.

Meho
Gost
Meho

Toliko albanac voli CG…

mitar
Gost
mitar

Ovo je ujedno i najslepackija utakmica u istoriji fudbala.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

CDM neće da napiše da je izviždana himna

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Ih vas se najezih.. aj ne dipr.. vazno je da se kosovo plasira a srbija nije niti ce.. vidjeli smo kako nam nam tapsu i pjevaju snama u beograd pa nam je ovo cudno.. e jado jadni..

Migo
Gost
Migo

Da bi se Kosovo plasiralo treba tuc Cesku u gostima.. Ako izgube pa pa

Kontra
Gost
Kontra

Srbija se vec plasirala, ako ne znas !!!

Realan
Gost
Realan

Kakve su ovo drace od reprezentacija na celu s nama i Kosovom.nema tima koji umije da igra fudbal u bivsu Jugoslaviju osim te Hrvatske.to govori koliko smo napredni u sport svi zajedno.i sve se nesto busamo.

Vigo
Gost
Vigo

Udario brat na brata

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Neka.. bogu fala da ih pustismo neka se oni plasiraju a dusmani NE!! Neka se sad povlace po ure pred utakmicu i bojkotuju.. neka zafale terzicu i tumbakovicu.. zivjelo nezavisno Kosovo a nama nije pomagalo ni 9 bodova a ne 3 pa neka idu braca..!!

Njegos
Gost
Njegos

Meni nisu braca

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Aj muci jadan i ne brukaj Kralja Nikolu Srbendu

Samo kažem
Gost
Samo kažem

Opet kasnis na terapiju?

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Treba da batalimo sve ove kvalifikacije ubuduce. Kad ovako gubimo od jedne š reprezentscije ! To je zbog toga sto ih neshvatljivo respektujemo u svakom pogledu pocevsi od toga da su nam bili i ostali veliki prijatelji a u stvari onaj basibuzuk u turskoj vojsci su oni bili !

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Kako je odigrao crnogorski kapiten Beciraj?

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Bratski!!

mne-more
Gost
mne-more

savicevicu ubico crnogorskog nogometa

Mima
Gost
Mima

Samo sto je pocerao onaj otpad sa Tivatskog aerodroma sto se mene tice moze dozivotni preśednik biti!

Neno
Gost
Neno

U Crnoj Gori se ne kaze nogomet vec fudbal.

Betoven
Gost
Betoven

Savićević je upropastio reprezentaciju sa izborima selektora. Krajnje je vrijeme da se povuče.

Grmozur
Gost
Grmozur

Izgleda da se ovaj Hadžibegić ne trijezni. Što znam. No htjedoh reć kakav savez takav i selektor!!!

брат биполарни
Gost
брат биполарни

za sve je kriv Slobo Milosevic! i Kostunica

брат биполарни
Gost
брат биполарни

OCEMO STADIJON NA CETINJE _____________________ to ce nas izvadit!

XMan
Gost
XMan

a zovite kranjcara nesrece jedne vidite da nece da se vrati to je jedina normalna osoba koja je nogom krocila u taj nesrecni savez

pljompljo
Gost
pljompljo

U petak odoh do sportskog,kupih dvije karte za cg bugarska, cosak tribine. 12 EURA ljudi.znaci ove nesrece covjek da gleda je 6 EURA!a nikad vise kunem vam se

Prč
Gost
Prč

Gore od ovoga ne moze.idemo dalje ceka nas samo bolje.

Niki
Gost
Niki

Kome je do trčanja za loptom?? To je davno prestalo biti zanimljivo, CG je daleko ispred svih, svi klackaju za nama i još nešto kao trče po travi za loptom, to više nije u modi.

Prc CG
Gost
Prc CG

E Bogu hvala,vazda igrali ovako.

Meho
Gost
Meho

Ko je gledap utakmicu zna da je ovo 2:0 jos i dobro prosli. Kosovo ih je prakticno zgazilo!

Mijatovic 8
Gost
Mijatovic 8

Pa.ono obicno kad oces nekog da pustis onda upres iz pentnih zila i iskidas se.. aj ne mlati srece ti… ovaj ciklus je izgubljen u prvoj i drugoj utakmici sve ovo posle je cirkus..

Omer-Tuzi
Gost
Omer-Tuzi

Bili smo bolji i lako pobjedili. Crnogorci, nije fudbal za vas.Loptu ne umijete primiti, uposliti igrača…

Prč
Gost
Prč

Tuzanin,da je srece navijao bi za one dje si se ridio i sa kim ceti zivot proci no tvoja rabota i tvoja sramota.

Prc CG
Gost
Prc CG

Čitave Tuzi,Ulcinj,Gusinje navijalo je za kosovo,auta sa albanskim zastavama po ulicama istih i to ne smeta nikome.

evica
Gost
evica

ko je bio bolji…tuzanin za koga mafijaš a živiš u cg?

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Sad se tek vidi koliko je Tumbakovic ipak izvlacio max iz ovih igraca.

Marv
Gost
Marv

Zvizdali himni … eto vam vasa braca …

Prč
Gost
Prč

Zvizdali i aplaudirali isto kao i u srbiju.braca treba da smo mi koji zivimo u cg bez obzira na naciju a vidi se ciji si i ti brat

Ovo nema nidje
Gost
Ovo nema nidje

😂😂😂😂😂😂

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Ovu su cg odrale sve reprezentačnije svijeta ……..😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Grgur podigao ljestvicu na dosad nevidjen nivo!

rika91
Gost
rika91

pustite to bitno je da imamo reflektore po stadiona u koje su se inace ugradili kao malo ko zato ih i postavljaju

MNEkonvertit
Gost
MNEkonvertit

Za koga se navijalo u Tuzi, dok nas Kosovo …..

Sasa V
Gost
Sasa V

Skandirali su
Dogodine u Nis

Gile
Gost
Gile

Bice sve gore i gore, nazalost..Imamo jako malu bazu, ocajnu ligu i ne znam sta ocekujete od ovih momaka. Igraci koji su na pocetku nosili reprezentaciju su ili zavrsili karijeru ili su na zalasku. Nema vise ni onog entuzijazma na tribinama ni euforije, lagano idemo ka necemu sto je sasvim realno za zemlju od 600 hiljada stanovnika – nivo Luksemburga… Više »

MPG
Gost
MPG

Oces da kazes da Kosovo ima veliku bazu i jaku ligu? Neka da te zamolim.

Marv
Gost
Marv

Upravo to. Privikavajta se.

Djuzepe
Gost
Djuzepe

Sjećate li se navijači kako zamjerismo košarkašima što odoše na svjetsko i ne osvojiše ga ? Ahahahahhaa. A što velite na ovu bruku od reprezentacije u fudbal ?? Ništa ćutite je li ?? Svaka reprezentacija je bolja od fudbalske ! Bruka i sramota

Virus
Gost
Virus

Ovi nasi bi trebalo da se takmice u
NE LJUTI SE ČOVJEČE,DOMINAMA
ITD..SRAMOTA…

alohaaloha1
Gost
alohaaloha1

Dogodine u Prizrenu!

MNEkonvertit
Gost
MNEkonvertit

Da sam na tvome mjestu pokrio bi se ušima od sramote pošto pameti nemaš.

alohaaloha1
Gost
alohaaloha1

ne nerviraj se konvertitu.<3 dodji do naseg manastira na Cetinje niko ti ne brani

Traktorista
Gost
Traktorista

Mozda a. U nis a mozda i ne

Mesiiiii
Gost
Mesiiiii

Pod hitno promjene ovo takmicenje je bilo samo u negativnim rezultatima

Djuzepe
Gost
Djuzepe

40 placenih navijaca i deset placenih sportskih novinara su najveca bijeda u ovu pricu.dje je iko od njih da jednom upita Savicevica sto ovo cini??nidje dobro im je vidjese citavu evropu zahvaljujuci njemu kud ces bolje

Delija
Gost
Delija

U beogradu aplauz za nasu himnu,Ali politicari kazu-neprijatelji-,Kosovari zvizde nasoj himni,politicari kazu-to su prijatelji-..

MPG
Gost
MPG

Kad si cuo ti te aplauze u Beograd? Na kosarku? Na fudbal? Ja tada cuo himnu nisam od zvizdanja.

Zeljko
Gost
Zeljko

MPG,,,U pravu si,uvijek zvizde,bio sam na Marakani,zvozdali su nam,a sada nam se ovaj delija brine,sto nam Kosovari izvizdase himnu,,srpska posla,,

Zeljko
Gost
Zeljko

Nije tacno da je u Bg bio aplauz,navijaci Srbije koji su bili pored nas CG navijaca na jugu Marakane,zvizdali su himni i provocirali tokom citave utakmice,jos gore je sto su vecina tih srpskih navijaca dosli iz Crne Gore i zvizdali nasoj himni,e sada moj delija ti se brines ,zbog zvizdanja himni od strane jedne grupe Kosovara,,ajde BATALI,

Bobo Kuktov
Gost
Bobo Kuktov

Nikada ne zaboravismo EP za rukometasice u BG. Kada su se iz BG tuzni vratili zato sto je njihova zemlja pobijedila tudju zemlju.

Kralj
Gost
Kralj

Pobedilo srce Srbije

Sasa V
Gost
Sasa V

Hahaha budalu ne treba trazit sama se javi

kutinjo
Gost
kutinjo

Ja volim Srbiju!!! Dogodine u Prizrenu!!!

Aaaaaa
Gost
Aaaaaa

Rekao sam gubimo nemamo tim !!! Nula su i igraju tamo dje igraju. !!!

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

HAHAHAHAHA

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Srbija do nisa

Bosko
Gost
Bosko

Tacno treba za ovo kosovo navijat , svaka im cast , pogledajte navijanje

Djoma
Gost
Djoma

Tacno navijaj pa ih doma vodi..

MPG
Gost
MPG

Dejo, za mene si bio i ostao najveca legenda fudbala. Veliki genije fudbalske igre. Ali covjece, evo skoro 20 godina vodis savez, od toga 13 kako smo nezavisni. Kakav je ucinak? Nijedna selekcija nikad nigdje na nekom velikom prvenstvu. Cak su se i odbojkasi nesrecni plasirali negdje. Ovo je vrhunac zastidja, Dejo. Budi covjek, budi takticar, priznaj da vise ne… Više »

----------123
Gost
----------123

ko ce doc umjesto deja,podrska za DEJA I ZA MILA DJUKANOVICA

Ima iskustva
Gost
Ima iskustva

Peđa Mijatović

anonimni
Gost
anonimni

Hoće sve trči da dođe iz Španije u ovu selendru. A muči.

tikmurici
Gost
tikmurici

fubal nam je u kanalu…mada ni u ostalim sferama nije bolje..

Crveni
Gost
Crveni

Savicevicu odlazi!!!

Crnogorac bre
Gost
Crnogorac bre

Dvije takozvane reprezentacije i takozvane drzave. Privatni projekti narko-dilera i svercera organima i cigarima.

MPG
Gost
MPG

Udje li sampion Srbije u srce Srbije prosle nedjelje? 😀

MNEkonvertit
Gost
MNEkonvertit

Misliš na onog šampiona koji već dvije godine igra Ligu šampiona za razliku od našeg šampiona koji može da igra Ligu šampiona samo na igrici ali pod uslovom da bira šampiona Srbije?

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Jes pa ih dovedose u Srbiju,cetvrtoligase,a onda ih napunise 8:0,sramota…a nedjelju dana protiv ravnopravnih sebi,protiv Partizana ne sutnuse na gol 90 minuta

MPG
Gost
MPG

Vau! Igraju dvije godine u grupu Lige sampiona! I mole boga da prime sto manje golova. I sviraju im izmisljene penale protiv Krusevca i Indjije. Na toga sampiona mislim. Sa mafijasem Terzicem i Covicem sto je krao pare narodu s Kosova. Bas na tog sampiona.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

I? Za koga su Srbende navijali? Za Srce Srbije ili za Srpsku Spartu? 🙂

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Tajnovidac, lijepo je što znaš da je Crna Gora srpska Sparta.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Đe ga je egzarh Pećkog trona jutros da prokomentariše izglede svog Srceta za plasman na EP? 😁

Zeljko
Gost
Zeljko

Ha ha ha ha..Tajnovidac,svaka cast za ovaj komentar ha ha ha,,odavno se nisam ovako slatko nasmijao,,ha ha ha

Primorac
Gost
Primorac

Važno da je tvoja država, brelažova to vam priliči. Volim te Crna Goro,Goro moja i kad gubiš ja te volim.

Crnogorac bre
Gost
Crnogorac bre

@Primorac

Ti sa Crnom Gorom nemas veze. Crna Gora je stara junacka drzava, a ti se stidis svoje istorije i racunas je od 2006. godine. Dalje od Crne Gore!

anonimni
Gost
anonimni

Vole nas i voljeće nas do ostvarenja svojih nacionalnih interesa. Neka ih. Svaka nacija ima svoju strategiju razvoja. Tako je od kad postoje carstva i države. Tako će biti i do sudnjeg dana.

tika taka
Gost
tika taka

sramna nam je igra. Fudbal je potonui…ostavka deja savicevica

Soliter
Gost
Soliter

A vi ste legende bez majke

anonimni
Gost
anonimni

Kako nam izviždaše himnu!! Sramotno!!!

Medjed
Gost
Medjed

Najaci komentator na novu m, kaze jedino hrvatska i kosovo od svih balkanskih reprezentacija su ispred 🙂

nikola
Gost
nikola

Crnogorski Fudbal = Titanik. Bravo Dejane Savicevicu

Pixon
Gost
Pixon

U fudbal smo katastrofa blago receno..al sta ocekivati koliko se ulaze nije ni cudo..svaka cast Kosovu volio bi da se plasiraju…politika me ne zanima i msm da rubrika sport treba pricati samo o sportu

VEZIR
Gost
VEZIR

Pravda za Grgura!

Aki
Gost
Aki

Golmani su nam top!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Како који селектор долази све смо несрећнији. Баталимо најбоље спорт до неких срећнијих времена. Макар фудбал.

alohaaloha1
Gost
alohaaloha1

Crnogorci – jedina nacija na svijetu koja misli da promjene ne donose boljitak

anonimni
Gost
anonimni

Fenomeni

Nilski međed
Gost
Nilski međed

Jeste. Potrebno je samo da vi odete a mi znamo kako. To mi je nešto poznato, a nekima je stvarno obrnulo na bolje.

lajpcig
Gost
lajpcig

kami nama dje smo kad nas Kosovo lagano dobija. Laku noc Montenegro

ssssssss
Gost
ssssssss

hahahahah HELP NATO HELP

Mato Grbljanin
Gost
Mato Grbljanin

2 oka u glavi,popiše 2 komada

Srpski Kamenari
Gost
Srpski Kamenari

Takozvano Kosovo-takozvani Montenegro 2-0

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Srpski,
A Kosovo je srce Srbije, ali ma-malo śutra…
Vjerovatno si se taman kao izbjeglica dovuklo u CG, pa ti ođe ne valja …
Idi, bre …

Zeljko
Gost
Zeljko

Takozvani ili ne,,moras ih gledati..i trpjeti ,nije ti lako,,najaca je stvar u tome sto ces i ti ostariti u ovoj takozvanoj ,a ja ti zelim da zivis dugo dugo,,i da uzivas…ha ha ha

Goca
Gost
Goca

Treba vidjeti sa Savicevicem da mladi igraci igraju i za Srbiju jer ovako nikada necemo kvalifikacije proci.

Meho
Gost
Meho

Neka igraju u Albaniji…

Drale
Gost
Drale

Odrase nas ko i u svemu

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Kad Crna Gora ne ide dalje da navijamo za Srbiju.

Ana
Gost
Ana

Sto ima veze, to su vasa braca… sinoc ste slavili 😉😉

Mikeli
Gost
Mikeli

Stid vas bilo

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Nama aplaudiraju,ali i nama golove daju.Takvih navijača,ali i takvih fudbalera kao sto su crnogorski koji su zadovoljni da im publika aplaudira dok primaju golove,nema na svijetu.

Bela
Gost
Bela

Prenosi VIASAT HISTORY channel

alohaaloha1
Gost
alohaaloha1

gahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahha

Źaga
Gost
Źaga

Za koga li navijaju naše posrbice , za “srce Srbije” ili za svoju rodnu grudu ?
Oni vazda protiv Crne Gore , takva je to fela .

alohaaloha1
Gost
alohaaloha1

pricaj pricaj pa cemo pa pa

Bek
Gost
Bek

OSTAVKE NEZNALICE

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Imaju I bolji stadion nego mi.Mi ne mozemo nas zavrsiti jos

Ruka
Gost
Ruka

To je Srbija pravila.

Stari aer
Gost
Stari aer

Savicevica za DOZIVOTNOG PREDSJEDNIKA

Aki
Gost
Aki

Bruka, zajedno sa Grgurom!

RS3
Gost
RS3

Grgure,odlazi!

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Administrator(komentara)navija za kosovo…

Anonimni777
Gost
Anonimni777

Ovaj trener veze nema,potpuno je ekipa pala,nikakve energije,nije kvalitet ni bitan znamo da je skroman ali makar zelja da postoji,nikakve motivacije nemaju

max
Gost
max

Murinjo i Klop,zajedno,ništa ovđe ne mogu.Trener je pogriješio,kad se prihvatio ovog zadatka

Pjer
Gost
Pjer

Lose nam se pise
Mislim u buducnosti
Nema odje materijala za nesto vece

Batistuta
Gost
Batistuta

Profesionalni fudbal u Crnoj Gori bi trebalo ukinuti. Ostaviti skole fudbala da djeca treniraju i ako neko ima kvalitet da ide što dalje odavde. Poslije 17-e da niko ne može da trenira u klubu.

dva oka uglavu
Gost
dva oka uglavu

slavlje i na cetinje i na gusinje

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Da, da … i u srpski Knin, srpski Vukovar, srpski Urosevac, srpski Karlovac, srpski Prizren …
Ko-so-vo je srce Gruzije, srce Gruzije …

mujo džeger
Gost
mujo džeger

srce srbije protiv dva oka u glavi…..

Krampa
Gost
Krampa

Večeras su pravda i sprtski duh na strani Kosova, radi svega što se dešavalo. Srećno Kosovari sa željom da se plasirate na EP. Za nas će biti prilika za pobjede.

....
Gost
....

DNO DNA! DEJO PODNESI OSTAVKU I SVI ZA TOBOM!

Podgorica
Gost
Podgorica

Grgure Stidi se

E viva
Gost
E viva

Ima li koji naš navijač na stadionu ?
Đe su naši transparenti Montenegro,Cetinje,Kotor ?

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

E viva,
Za nas navijaju Srbi sa Kosova …
Malo li je ?!!??!!??

Bnjj
Gost
Bnjj

Kosovo je Srbija

1918.
Gost
1918.

Ima li ko da utuli ovoga komentatora. Udavi. Zlatio se Šofro…

bizmar
Gost
bizmar

Bravo momci… kome da pomognemo ako ne nasoj novoj braci..sjutra nas gospodar da posalje cestitku Kosovu na osvojenim bodovima, naravno i Dejo Savicevic.. Zelimo dobre odnose sa nasom dragom bracom, a svim srbima zabraniti ulaz u CG, to su nasi neprijatelji… ajmo Crna Goro, ave gospodare nas, hvala sto te imamo citavi zivot… ave…

Bnjj
Gost
Bnjj

Sramna utakmica igramo protiv tzv države koja je nastala na našoj zemlji. KOSOVO JE SRBIJA

Petar
Gost
Petar

Dat ce nam Jos 2-3 komada

DakiTo
Gost
DakiTo

Nijesmo bolji od San Marina na žalost . Ovo je sramota kako igraju , ne samo ovu utakmicu nego uopšte .

Primorac
Gost
Primorac

Uzas.. Najgore kvalifikacie u istoriji, dno smo dotakli

Rajan
Gost
Rajan

Ni Gvardiolu da dovedemo ne bi nam pomogo… Savicevicu brisi…

Rajan
Gost
Rajan

UCK i 2:0. … lijepa utakmuca, da vidimo Europu koliko ce ih kaxniti….

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Inace bas nam kosovari fino zvizducu himnu😀

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Sutra u dva ipo kod doktora na pregled zamolio me jedan drug da pitam za njega može li doći na pregled.

anonimni
Gost
anonimni

Za nas su oni Brazilci realno.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Razigralo se Srce, a Montenegro mršavo, ali doći će bolji dani.

Mesiiiii
Gost
Mesiiiii

Forza kosovo

Crni
Gost
Crni

Dotakli smo dno fudbala…

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Navija li ovo Milutin za Kosovo?

Bot
Gost
Bot

Dogodine u Prizrenu !

Aco655
Gost
Aco655

Goreg golmana od Petkovica. Kako on igra u Francuskoj

MPG
Gost
MPG

Gdje je Djordjevic? U Moskvu, gleda utakmicu na TV? Beciraj? Sjedi na klupi? E ovo je rezultat ovog smijesnog spiska i postave koju ne sastavlja selektor

1918.
Gost
1918.

Ima li ko da utuli ovoga komentatora. Udavi. Zlatio se Šofro…

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Publika skandira UCK,a Grgur veli “kakva sjajna podrska”!!! Zemljo otvori se!!!

Nande
Gost
Nande

Najgori su bivši Srbi.

Dejan Mrdak
Gost
Dejan Mrdak

Ovaj Grgur nema veze sa fudbalom ovo je sramota da on prenosi utakmice reprezentacije

Hdz Kamenari
Gost
Hdz Kamenari

Bratsko navijanje…buhahaha

Coa
Gost
Coa

Tumba vrati se

MNEkonvertit
Gost
MNEkonvertit

Ne bi UCK nista lose ucinila nikom iz Crne Gore.Nemoj da si na kraj srca.

Skaljari
Gost
Skaljari

Dok ne maknu ovoga Grgura mi izgleda necemo dobijat.

NBA
Gost
NBA

KOJA TV PRENOSI UTAKMICU?

kutinjo
Gost
kutinjo

Novam

JA TO
Gost
JA TO

Nemoj ni gledat !

samo jako
Gost
samo jako

eurosport 2

_________
Gost
_________

ni jedna izgleda evo ja kao Srbin zelim da gledam i podrzim cg ali NEMAM DJE DA GLEDAM! bruka

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Cudi me da kapiten crnogorski Beciraj ne igra,on je uvjek bio prva napadacka opcija?

PG-081
Gost
PG-081

Ko prenosi ovu utakmicu?

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Milo i kurti dogovorili : granice ostaju gde su bodovi kosovu

Ivan
Gost
Ivan

Ima li prenosa ?

Aaaaaa
Gost
Aaaaaa

Nova m a ne trudi se gledat dosadna utakmica !!!

_________
Gost
_________

meni je zakljucana nova m

Panda
Gost
Panda

A da izbacito ovu poštapalicu,,Hrabri sokoli”,možda bi nas i krenulo..

Micko
Gost
Micko

To sam davno predlozio mani me vise tigrova,lavova i ostalih zvjerki.Bolje bi pristajalo zecevi,vrabci,svrake…

Motika
Gost
Motika

Iz 2 u 1

Aaaaaa
Gost
Aaaaaa

Gubimo sigurno !!!

kutinjo
Gost
kutinjo

U velikoj sam trilemi za koga da navijam. 1. Za Montenegro,2.Za Kosovo,3. Za nikoga,nek pobijedi bolji,tj. Kosovo.

H Novi
Gost
H Novi

Probaj da navijaš za Čukarički. Ipak te tamo srce vuče.

kutinjo
Gost
kutinjo

Ja volim SRBIJU❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Lažni dukljanin
Gost
Lažni dukljanin

Svaka čast na izboru uglavnom svi milogorci su u dilemi kad igraju ove dve reprzentacije ili sa albanijom, mudro si odlučio tamo gde je srce…

Kole
Gost
Kole

Ajde da pustimo bracu da se bar oni plasiraju kad mi nemamo sanse.

mne-more
Gost
mne-more

Idemo Dukljani,svaka Pobjeda je zlatna vrijedna.

Marko
Gost
Marko

😂😂😂😂😂

Lopta
Gost
Lopta

Ima li u Telemah da popravi kvar da bi mogli da gledamo uralmicu

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Reci da se šališ 😂😂😂

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Ti navijas za Kosovo, … pazi … srce Srbije … a niđe Srbina na stadionu, osim mozda Simic i Marusic … hahaha …

Send this to a friend