Fudbal Teški momenti pod Golubinjom

Vapaj iz Pljevalja: Rudar nema 3500 eura da plati službena lica za meč sa Sutjeskom

Finansijske poteškoće toliko su pogodile Rudar da je naredna prvenstvena utakmica sa Sutjeskom, već u srijedu pod Golubinjom, dovedena u pitanje.

Pojedini igrači pljevaljskog kluba nedavno su odbili da igraju protiv Zete zbog neisplaćenih plata, a klub sada nema novca za organizaciju meča sa Nikšićanima.

– Fudbalski klub Rudar poziva sve ljubitelje sporta u Crnoj Gori da ne dozvole da se utakmica 16. kola Telekom crnogorske Prve lige Rudar – Sutjeska, koja je zakazana za srijedu 2. decembra ne odigra. Pozivamo sve one koji vole fudbal, posebno naše navijače, loklanu upravu, privredne gigante iz Pljevalja, privrednike, mala i srednja preduzeća, naše Pljevaljake koji žive van zavičaja i sve one koji mogu da nam pomognu u ovoj teškoj situaciji i sakupimo novac kako bi mogli da obezbjedimo sredstva za službena lica – navodi se u saopštenju rukovodstva Rudara.

Ukoliko Pljevljaci ne obezbijede novac za odigravanje meča, kazna bi mogla da bude rigorozna.

– U slučaju da se utakmica ne odigra i ne nađemo novac za službena lica postoji mogućnost da se Rudar preseli u najniži rang takmičenja. Za odigravanje ove utakmice potrebno je oko 3.500 eura. Klub će se javno zahvaliti svima koji se odluče da nam pomognu i znaće da cijeni pomoć u ovim teškim trenucima po klub – stoji u saopštenju kluba, koje je potpisao predsjednik Muhamed Gerina.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
....
Gost
....

“privredne gigante iz Pljevalja…”

PG 081
Gost
PG 081

Zao mi Rudar iskreno… ne zasluzuju ovo, vazan su klub za CFL… dje je cuveni turski biznismen sto se najavljivao kao Anjeli

Send this to a friend