Fudbal

Varvari poručuju da se u Zagrebu pjevalo Budućnosti i Podgorici

foto: Index.hr

Vijest o hapšenju navijača Budućnosti u Zagrebu juče je obišla region.

Hrvatski mediji objavili su da su organizovani navijači podgoričkog kluba pravili štetu po Zagrebu, te da su se pojedini našli na sudu zbog toga, dok je ostatak prošao sa prekršajnom prijavom.

Posebno su potencirali to da su navodno Varvari skandirali: “Ovo je Srbija.”

Ogasili su se iz te grupe, objavivši video uz opasku: “Pjesma Varvara kroz Zagreb, posvecena iskljucivo nasoj Buducnosti i Podgorici.”

U saopštenju pristalica “plavih” ističe se da su oni bili isprovocirani od građana Zagreba.

“Zapanjeni reakcijom javnosti na lažno izvještavanje neozbiljnih portala, i horsko prihvatanje neprovjerenih informacija od strane crnogorskih medija, navijačka grupa Varvari saopštava da su događaji na i oko centralnog trga u Zagrebu- klasičan proizvod medijske fabrikacije i zlonamjernog portretisanja navijačke akcije kao nacionalističkog pira.

Ušli smo u grad u namjeri da zauzmemo neki od lokala sto je dio navijačkih običaja, i u toj namjeri prošetali do centra kako bi i tu prije utakmice bodrili nas tim. Naša pjesma posvećena isključivo slavi Podgorice i Budućnosti docekana je povicima- “zakolji četnika, hapsi Srbe” na što smo i mi odgovorili adekvatno. Svako ko se sa nama konfrontirao dobio je reciprocan odgovor jer nijesmo navikli da se ikom pomjeramo, pa ni u Zagrebu.

Dušebrižnicima i čuvarima demokratije koji su potrčali da nas proglase izgrednicima, nacionalistima i bandom i koji su oduševljeno prihvatili laži plasirane iz Hrvatske poručujemo isto ono što smo i prije skoro 20 godina:

Huligani i divljaci, ali za vas – Evropa”, poručili su Varvari.

Pjesma Varvara kroz Zagreb, posvecena iskljucivo nasoj Buducnosti i Podgorici.

Posted by Varvari Podgorica on Monday, March 26, 2018

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Napisah jedan komentar koji ništa uvrijedljivo imao nije ali ga ne objaviše . Neću ponovo ali ukratko ,moja podrška za Varvare!

Konan
Gost
Konan

Hahahahahahahaha, ako su Crnogorci zaboravili da su Srbi, Hrvati nisu.

Crmničanin
Gost
Crmničanin

Podgorice grade moj,Podgorice sin sam tvoj,najljepse boje srcu si dala volim Budućnost do poslednjeg dana….. Varvari svaka čast potpuna dominacija u Zagreb…. Ponos naša,nikad nikome se pomjerili santimetar nismo pa ni purgerima u lipoj njihovoj

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Dzaba krecite momci,dukljanima ta istina nije prihvatljiva!

Rolex
Gost
Rolex

E ono sto Crnogorci misle o vama CDM ne dozvoljava da se napise,eto toliko!!!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

A CG nijeste pojali..Srbiji ste pevali……

Blavor
Gost
Blavor

Vise vjerujem hrvatskoj policiji, nema razloga ali bas nikakvog da ne govore istinu, bas nemaju druga posla nego da hapse varvare sto navijaju buducnost i podgorica…

colo
Gost
colo

al ovo je pod podnaslov fudbal, a nidje sporta plus nije ni bio fudbal no kosarka eto kolko vas interesuje nesto

MILOS RADUNOVIC
Gost
MILOS RADUNOVIC

BRAVO VARVARI BOG VAS BLAGOSLOVIO KRAJ BEOGRADA SELO MALO ZAGREB SE VAZDA ZVALO NIKOLA TRSLA JE REKAO VI HRVATI STE NAJHRABRIJI NAROD NA SVETU JER NEMATE NI STIDA SRAMA

Tovolu
Gost
Tovolu

Varvari su braca!
Sezona kad smo navijali na zapad pri juznoj tribini kad smo ulazili iz druge u prvu saveznu ligu,Blokaida je tad cini mi se dizala atmosveru,sad bi se vratio na tu tribinu.

Vukovic M.
Gost
Vukovic M.

Uh najezih se !!! Zelja mi se ogromna stvara kao nekad do prije8god . Tad je bio kraj te dobre epohe navijanja i varvsra..bili smo sila.. danas nemam zelju da idem da se derem za koga i za koju ligu? Nema navijacke konkurencije nema dobrih gostovanja i stadiona pihh.. zivjela sjecanja na SCG samo iz fudbalskog i navijackog pogleda..ako mi… Više »

Čevo
Gost
Čevo

Ja upravo iz tog razloga najvise zalim. Generalno citav sport u Crnoj Gori je izgubio.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

A Srbija a tri prsta a tri zuba a okupatorska spc u cg…To nijeste….AAA…Hrvati ne bi izmislili 100%…Pa Ambasada CG je 300m udaljena….Joj…Buducnost mora da se ogradi od cetnika..kraj…

Istina
Gost
Istina

Sigurno je istina da ste pjevali Srbiji, jer medju vama ima dosta srpski ekstremista, zato vas vise i nema na tribini od 50 ljudi… jedini pravi crnogorski varvari su varvari konik koji naravno vise i ne navijaju sa vama!

vazda
Gost
vazda

Još samo 10 lajkova i dobijaš sendvič.

ndndndnd
Gost
ndndndnd

Ajmo akciju da mu pomognemo.

rade28
Gost
rade28

Sad lazu kao cica mace a gledao sam juce slike dje u maricu dizu 3 prsta. Pomislio sam da su hrabri a oni se sad prepali i kmece nismo se j….. no su nam ga samo malo staviljali u g…..

Klara
Gost
Klara

Evo im nek se pokazu sad imaju priliku ….

Naprijed Plavi
Gost
Naprijed Plavi

Na ovom snimku se ne razumije,a sto mislite sve Hrvatske TV su izmislile.Buducnost je Crnogorski klub i tacka. Sve ostalo su pokusaji Botova da drugacije prikazu kao i ovaj dogadjaj.Isto bi prosli i u BG da skandiraju Ubij Srbina

Steamroller
Gost
Steamroller

Ako ne razumiješ, znači i da nisi prečesto na utakmicama Budućnosti… ja kao Grobar bez problema razaznajem o kojoj je pjesmi riječ.

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Znate kako,tesko je jednom isfrustriranom dukljanu prihvatiti to da ih Hrvati ne dozivljavaju bas tako kako oni misle,pa je najlakse okriviti momke da su ubaceni cetnicki element koji nema veze sa CG.Varvari nisu ni Srpski,ni prosrpski,ni cetnicki,ni proruski…varvari su varvari,prije svega navijaci Buducnosti.Bili su na gostovanju,navijali za svoj klub kao i mnogi drugi ali nisu naisli na simpatije i to… Više »

Klara
Gost
Klara

Nisu dukljani nego srbi a evo im sad nek se pokazu pravo na Kosovo

Sanja
Gost
Sanja

Metohija je vise crnogorska nego srpska ali ti o tome nemas pojma.

Cikotic
Gost
Cikotic

Bravo momci

Brada
Gost
Brada

Kako su vas postrojila 3-4 pandura… Ovi nisu ni H od huligana

Aaaa
Gost
Aaaa

Pa… Je li to lose? Treba li da budu huligani?

Dzidzi
Gost
Dzidzi

Pa ne treba da budu huligani.ali je velika razlika jesu li pjevali navikacke pjesme ili su pjevali ubij ustase i lomili lokale kako je prva vijest stigla ako su pjevali navijacke pjesme onda hrvatima na obraz a ako su provocirali i lomili onda nama zbog njih

Send this to a friend