Fudbal

Varvari su pokazali kako se voli tim

foto: Nebojša Paraušić

Bilo ih je oko 500, nisu pravili probleme, već su zaslužili samo pohvale!

Popularni “Varvari”, tvrdo jezgro navijača Budućnosti, napravili su sjajnu atmosferu na stadionu Partizana, dokazavši da su se uželjeli velikih utakmica. Uprkos što su bili brojčano slabiji, ko je bio na stadionu, dobro ih je čuo.

I za razliku od navijača Partizana, popularnih “Grobara”, dokazali su kako se voli svoj tim. Iz dubine duše. Čistim srcem. Čista emocija.

Dok su Grobari vrijeđali koga su god mogli, dok su bili opterećeni politikom koju na stadionu pominju još samo plitki mozgovi u današnjem društvu, Varvari su cijelo vrijeme pjevali Budućnosti i Podgorici.

I bravo za njih. Čista desetka.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hm...
Gost
Hm...

Samo sto u cg nije prenesena atmosfera sa utakmice,ni jedan medij to nije ni slovom napisao.kako su varvari odg.na dobrodoslicu grobara???cutanjem i spustanjem glave .sram ih bilo.to nisu nikakvi navijaci.nikakvi.pogledajte koreografiju i obracanje grobara varvarima.pih preuzela ih je grupa nedostojnika.dje je caka i ekipa?dje su ti momci koji su bili nosioci varvara.nema ih vise.sad su tu…neki drugi.da ne govorim ,necete… Više »

Brucos
Gost
Brucos

Neka bude tako i u Podgorici

Crnogorac
Gost
Crnogorac

To je slika Crne Gore koja je prepoznata u citavome svijetu – Bravo Momci!!!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Bravo Varvari!

Send this to a friend