Fudbal

Važna pobjeda Zete

Zeta je pobijedila Iskru u meču u kojem nije imala pravo na grešku. Gol Nikole Krstovića donio je ,,vukovima” trijumf kojim su vratili vjeru u izlazak u Evropu, a istovremeno se udaljili od zone baraža za opstanak četvrtoplasiranom Grblju približili su se na samo minus 1, dok su jučerašnjeg rivala Iskru i Kom ostavili na pet bodova zaostatka.

“Dobro smo otvorili utakmicu, imali u uvodnim minutima nekoliko dobrih prilika, a u 16. minutu uspjeli smo da povedemo. Nakon toga smo igrali još nekih 25 minuta, a onda se povukli iako sam od igrača tražio da igramo i dalje agresivno i napadački. Iskra je imala inicijativu i prevlast na sredini terena, a mi smo se branili i odbranili i na kraju zasluženo osvojili tri boda”, rekao je trener Zete Dragoljub Đuretić.

“Nijesmo zaslužili da izgubimo. U nastavku smo imali dominaciju, ali nijesmo uspjeli da to iskoristimo. Međutim, smušeno smo ušli u meč, u tom periodu smo i kažnjeni. Dobra stvar je što je svih 11 igrača željelo pobjedu, a to se vidjelo po njihovoj reakciji na kraju meča. Ako ponovimo ovakva izdanja do kraja sezone, doći će i te dvije pobjede koje bi nam obezbijedile opstanak bez baraža”, izjavio je strateg Iskre Aleksandar Nedović.

Send this to a friend