Fudbal amplitudo 2cfl

Veliki ispiti za vodeće

Amplitudo Druga liga od prošlog vikenda ima dva tima u vrhu tabele Arsenal je pobjedom protiv Koma uspio da sustigne upravo Zlatičane, pa su sada sa istim učinkom na vrhu.

Ali, vodeći tandem imaće teške ispite danas. Kom će na svom terenu ugostiti Igalo, ekipu koja uz Berane čeka kiks timova iz vrha, da se domogne pozicije baraža, pa je jasno da će Zlatičani imati težak posao. Kom traži reakciju nakon poraza u Tivtu, ali i Igalo, nakon neočekivanog neuspjeha na svom terenu u primorskom derbiju protiv Grblja.

Sa druge strane, Arsenal dočekuje Jedinstvo. Tivćani imaju sjajan učinak u dosadašnjem dijelu, Jedinstvo je krenulo ispod očekivanja, ali iako Arsenal ima ulogu favorita, sigurno je da ga ne očekuje rutinski posao. Težak zadatak imaće i trećeplasirani Mornar. Barani gostuju Bokelju, koji je umjesto borbe za baraž, nakon dva vezana trijumfa Grblja, sada u problemu da ne dođe do opasne zone. Kotorani su razočarali protiv posljednjeplasirane Drezge, pa će danas nastojati da poprave utisak, dok Mornar ima šansu da dodatno smanji zaostatak za Komom i Arsenalom.

Berane je u sjajnoj formi, pa bez obzira što je Drezga u prošlom kolu pobjedom protiv Bokelja najavila izlaz iz krize, domaćin ima ulogu favorita i priliku da preuzme četvrto mjesto na tabeli.

Na kraju, derbi začelja igraju Grbalj i Kom. Tim iz Radanovića napravio je dva podviga pobjedama protiv Arsenala i Igala, a ukoliko trijumfuje protiv Ibra, definitivno bi pobjegao od opasne zone i bio koliko toliko mirniji pred finiš polusezone.

Send this to a friend