Fudbal

Vida poštuje Ruse, Srbe i Ukrajince

foto: Anadolija

Domagoj Vida je priznao da je pogriješio i izvinio se Rusima zbog komentara na spornom video klipu koji se pojavio na internetu.

Hrvatski fudbaler imao je nekih neprimjerenih komentara na račun Ukrajine i Rusije, te Srbije po završetku četvrtfinala Svjetskog prvenstva, a priznao je grešku.

“Znam da sam napravio grešku. Hoću još jednom da se izvinim pred Rusima. Nisam razmišljao i izvinjavam se, to je život. Moramo da učimo na sopstvenim greškama“, rekao je Vida za televiziju „Rusija 24“ i prokomentarisao zvižduke sa tribina Lužnjikija:

“Da li su mi smetali zvižduci sa tribina? Ne, nisu. Znam da sam pogriješio i još jednom se izvinjavam. Pozdravio sam svoje prijatelje u kijevskom kafeu. Poštujem i Ukrajince i Ruse i Srbe sa kojima sam igrao i igram u klubu,” dodao je Vida.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
tetrebu
Gost
tetrebu

kako ti nisu smetali zvizduci kad znaš da si pogrijesio? toliko te peče savjest ili je to samo deklarativno za ovce? eeee domagoje domagoje vidju!

Kan kan
Gost
Kan kan

Ovaj Vida je klasicni balkanski mangup koji voli tzv. pod**bavanja. Nije los i nikom ne misli nista zlo. Cak mi djeluje da posebno voli sve narode koji su mi bliski po porijeklu i jeziku, pa i ova 3 koja je nabrojao. Znaci samo je tzv pod**bant.

marius
Gost
marius

Pogrijesio si, izvinuo si se ,i to je to . Okreni se fudbalu , finalu protiv Francuske . Ostavi “srce ” na teren i pobijedite ! Imate sansu, iskoristite je jer ko zna kad ce se opet ukazat . Srecno i na kraju utakmice vi podignite zlatnu Boginju .

Lako
Gost
Lako

Noge i vratove polomili da Bog da, nakaze kockaste. Francuska do titule !!!!

RealFan
Gost
RealFan

Sram te bilo!!! Pa sve da su ti smrtni neprijatelji,kako možeš navijat protiv susjeda??

free samples
Gost
free samples
junacino
Gost
junacino

Nisu to nasi susjedi, nego komsije nesreco!

Send this to a friend