Fudbal

VIDEO: Ronaldinjo se poklonio čudesnom Mesiju

Leo Mesi je sa dva pogotka u El Klasiku došao do nevjerovatne brojke od 500 golova u karijeri, a njegovi bivši, ali i sadašnji saigrači iskoristili su priliku i čestitali čudesnom Argentincu u videu koji je Barselona objavila na svojim službenim stranicama.

“Leo, brate, šaljem ti poruku kako bih ti čestitao na 500. golu. Ja sam ti asistirao za prvi od tih 500 i zbog toga sam jako srećan. Čestitam ti”, rekao je čuveni Ronaldinjo.

U videu Mesiju još čestitaju Hoze Manuel Pinto, Serhio Aguero, Erik Abidal,  Silvinjo, Karles Pujol, i za kraj Andres Inijesta.

“Ćao Leo, čestitam ti u svoje i u ime cijele ekipe. Bila mi je velika čast dijeliti sve ove trenutke s tobom i nadam se da će ih biti još mnogo u budućnosti. Veselim se našim novim utakmicama”, rekao je kapiten Barse.

Barselona se nakon sinoćnjeg trijumfa izjednačila na tabeli sa Realom, s tim što kraljevski klub ima utakmicu manje od Katalonaca.

https://www.youtube.com/watch?v=UQjYCOWJMik

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ccccccc
Gost
ccccccc

Pet najboljih ??? ubjedljivo je najbolji, pa pet mjesta prazno i tek zatim svi drugi. Igrati tako dugo na njegovom nivou je gotovo nemoguće.

BogdanS
Gost
BogdanS

DOKTOR!
MEĐU PET NAJBOLJIH IGRAČA SVIH VREMENA,ČAROBNJAK SA LOPTOM!

Send this to a friend