Fudbal Prva liga

Više osnova za planiranje bodova

foto: pvportal.me

Ako je kome bila potrebna dvonedjeljna pauza, onda su to fudbaleri Rudara. Pljevljaci su se kasno okupili, počeli prvenstvo bez priprema, falilo je snage i treninga. Odmor od utakmica iskoristili su da se dignu fizički i uigraju pred obaveze u septembru.

Sada razmišljaju i o popravljanju bodovnog salda. Uoči meča sa Podgoricom, Ermin Seratlić priželjkuje pobjedu, mada bi u krajnjem prihvatio i remi.

“Radili smo jako tokom pauze, trenirali i po dva puta dnevno. Mnogo bolje stojimo sa snagom, a i uigraniji smo. Po treninzima se vidi da je ekipa napredovala u svakom smislu, nadam se da ćemo to pokazati i u mečevima koji su pred nama. Imamo tri boda, a nakon svake utakmice je dobro sve kada se stanje na tabeli ne prepisuje. Vjerujem da ćemo popraviti učinak. Pobjeda bi bila najbolja moguća stvar, ali ni bod ne bi bio loš za nas u ovom trenutku”, kazao je Seratlić.

Podgorica želi brejk

Podgorica je bila u dobrom ritmu, a onda je došla pauza. Ipak, u timu iz Lješkopolja nadaju se da će nastaviti tamo gdje su i stali Podgorica je već četiri meča bez poraza, a zahvaljujući pozitivnoj seriji primakla se gornjem dijelu tabele. Da bi došao do mjesta u vrhu tabele najmlađi prvoligaš nastojaće da nastavi pozitivnu seriju i protiv fenjeraša, ekipe Rudara, ostvari pobjedu.

“Nije lako igrati u Pljevljima. Siguran sam da će tako biti i ovog puta, jer nas čeka neugodan protivnik”, kazao je Jasmin Agović, golman Podgorice, koji je u tim iz Lješkopolja došao nakon zapaženih partija u dresu Rudara.

“Imamo imperative pobjede kako bi ostali u gornjem dijelu tabele. Naravno, sve se rješava na terenu. Siguran sam da ćemo dati maksimum i nadam se da će to biti dovoljno za pobjedu”, dodao je Agović.

Utakmica počinje u 15.30 časova.

Send this to a friend