Fudbal

Vjera u iznenađenje

U prvoj utakmici oosmine finala Kupa Crne Gore, Petrovac dočekuje Titograd sa vjerom u iznenađenje.

Trener Rudolf Roki Marčić traži od igrača strpljenje u napadu i čvrstinu u odbrani.

Titograd spada u grupu najozbiljnijih domaćih ekipa. Prvi su na tabeli, brane trofej Kupa, ali su u prošlom kolu pokazali slabosti protiv Rudara u Pljevljima. To nas neće zavarati. Znamo daje pred nama zahtjevan dvomeč koji će biti riješen u revanšu na Starom aerodromu. Potrudićemo se da sačuvamo mrežu, a isto tako i da mirnom i pametnom igrom u napadu iskoristimo makar jednu šansu”, kazao je Marčić.

Petrovčani bi trebalo da dobiju veliko pojačanje na terenu Slaven Stjepanović oporavio se od povrede i očekuje se da pomogne timu do kraja polusezone.

“Stjepanović trenira bez problema, ali mislim daje realno dabude u konkurenciji od subote kada riješimo administraciju”, poručio je Marčić.

Fudbaleri Titograda nedavno su pod Malim brdom savladali Petrovac u prvenstvenom meču (2:1).

Trener Igor Pamić vjeruje u novi pozitivan rezultat pro tiv”nebo-plavih.

“Pružićemo priliku igračima koji su imali manju minutažu u dosadašnj em dij elu sezone. Poštujemo Petrovac, već sam kazao da su oni jedno od najprijatnijih iznenađenja. Mi smo lideri prvenstva i favoriti u tom meču i tu ulogu sa zadovoljstvom prihvatamo. Idemo pod Malo brdo sa ciljem da ostvarimo povoljan epilog”, rekao je Pamić.

“Romantičari” imaju kadrovskih problema jer su defanzivci Balša Banović i Hrvoje Bukvić pokidali prednje ukrštene ligamente koljena i predstoji im višemjesečna pauza.

“Njima želim da se oporave i vrate još jači”, prokomentarisao je Pamić.

Send this to a friend