Fudbal Drama sa srećnim krajem

Vladan Lukić preživio infarkt

Nekadašnji fudbaler i predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić preživio je srčani udar.

Odmah nakon infarkta prevezen je u bolnicu, gdje je operisan i sada je u procesu oporavka.

“Imao sam infarkt. Hvala bogu da je sve prošlo dobro i kako treba. Ugrađen mi je jedan stent, nalazi su dobri i pušten sam na kućno liječenje. Najvažnije je da je glava na ramenima”, rekao je Lukić, koji je potom otkrio gdje mu se slošilo.

“Igrao sam fudbal u balonu sa svojim društvom, starom ekipom s kojom to radim godinama. Poslije utakmice sjeli smo da se osvježimo i tu u prijatnom razgovoru proveli sigurno sat vremena. Uobičajeno, jer to radimo svaki put. Odjednom, osjetio sam da počinjem čudno da se osjećam i kako mi se gasi slika”, kazao je Lukić.

Lukić je za Zvezdu kao fudbaler nastupao u periodu od 1986. do 1993. godine i bio član zlatne generacije koja je osvojil trofeje u Bariju i Tokiju.

Iz Zvezde je otišao u Atletiko Madrid, potom igrao za Vojvodinu, Marbelju, u dva navrata za OFK Beograd, Sion, Mec i Paniliakos.

Od 2009. do 2012. godine bio je predsjednik FK Crvena zvezda.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Djuvbenffiobol
Gost
Djuvbenffiobol

Prestiž je fudbal imaju oni para ja im dajem za sok u firencu i bolonju i benfiku i juventus. Skupa je firenca ja vjerujem da je 30 eura časa piva. Samo sinisa je ime možete ga naći na Facebook.

Djuvbenffiobol
Gost
Djuvbenffiobol

Dobar je bio igrač.

Send this to a friend